hehe

ghost geldi burada:mrgreen:
ne yazık ki yetkili servis yok. eskiden varmış sabri usta teknik motor şehreküstü itfaiyesinin çaprazında bi ara var dükkanı orada. Ama artık yetkili servis ve bayi değil. Nedense antepte çok tutulan bi motor değil regal raptor. Millet ya çok kötü çinlilere biniyor ya da japon. bizimki gibi orta segment yok dolayısıyla da bayi ve servis yok.
Yani Gaziantep den bu makineyi sıfır almak mümkün değil. çevre illere ( adana, adıyaman ) gitmek lazım. istanbuldan makine alırsan tanıyorlar sabri ustayı antebi bilenler. ona gönderiyorlar. o da montaj yapıp teslim ediyor. yoksa kargoyla kapına kadar kargoluyorlar. Ama demir büyük bi çerçevenin içinde geliyor demonte halde montajı yaptırmak gerekiyor. Çünkü kullanıma hazır halde motosikleti gönderirse sağına soluna bişe olabilir sıkıntı olmasın diye böyle yapıyorlar.
Bende de regal raptor daytona 250 var. ben denizliden aldım. araya tanıdık girdi çok uygun fiyattan verdi adam. makine otobüsün bagaj kısmında buraya geldi. ben otogardan aldım.
Peki servis işini napıyorsun diceksin. Burada sanko parkın önünde her çarşamba akşamı turkchopper mk 27 toplanır. görmüşsündür hocam. Onların hepsi tales motor - murat abiye götürürler. Ekibin hepsi ve tabi Murat abi 10 numara bi insandır. ve sadece chopper motorların servisini yapar. Ayrıca sağlam custom işi yapıyor. google a yazarsanız internet sitesi falan var görebilirsiniz.
Durum kısaca böyle..
Bu arada gaziantep de bi tane spyder ı olan arkadaş var. Ara ara harikalar diyarının orada milli güvenlik te falan görüyorum. O her kimse çıksın ortaya arkadaş:mrgreen: