Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

ugur67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğurcan Pak
    Öğrenci
     Honda CBF150
     İstanbul - Üsküdar (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Merhaba RR ailesi :)

Herkese merhaba ben aranıza yeni katıldım istanbuldan. daha motorum yok subatta sınava gireceğim ehliyeti aldıktan sonra da umarım motoruma kavuşacağım Hem tanışma hemde soru sorma amaçlı bu başlığı açtım. İlk motorum olarak dd150 e 2 düşünüyorum ama çevreden gelen yorumlardan sonra biraz korktum açıkcası honda cbf 150 ye yöneldim ama benim aklım hala regal raptorda Hız seven biri değilim bana 70-80 basan sorun çıkarmayacak temiz bir makina yetiyor aslında. ama regal raptorla uzun yol olmaz hava soğutmalı olanıyla yazın cok sıkıntı yaşarsın gibi yorumlar canımı sıkıyor. Sonunda kayıt olayım da asıl yerinden bilgi alayım dedim Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim herkese iyi günler

Ömer Fazlıoğlu
    deri-saraciye
     Honda Shadow 750
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardesim oncelikle aramiza hosgeldin gonlundeki makinaya kisa zamanda kavusursun insallah eger tarz istiyorsan regal raptor chopper cruiser klasmaninda hem goruntu hem performans hemde servis agi ile tartisilmaz motoruna iyi bakarsan rodajini guzel yapar ve bakimlarini aksatmazsan seni yari yolda birakmaz burda nice arkadaslarimiz sorunsuz 2bin km yapti ege turlari festivaller durdurak bilmedi halledilemicek sorunda ciktigini ne gordum ne duydum 150 lik makinaya gelincede kardesim benim tavsiyem 250 lik su sogutmali balansorlu bir klasik alman hem uzun yolda sana yeter hemde suyunu eksik tutmazsan hararet sorunu yasamazsin benim sahsi fikrim sifir 150 lik almaktansa ona vercegin paraya 2. El temiz bir 250 lik klasik olsun tekrardan hosgeldin ;)

Uğurcan Pak
    Öğrenci
     Honda CBF150
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cevap için teşekkür ederim. 250 cc lere baktım ama cok fazla fiyat veriyorlar ve 2012 den eski almak istemiyorum bende. 150 de olsa 2. el bakacağım zaten ve evet çoğu insan su soğutmalı öneriyor uzun yolda daha sağlıklı olur diyorlar bende 150 cc hem bütçeme daha uyduğu için düşünüyorum aslında imkan olsa 250 almak istiyorum ama en az 1.500 tl fark oluyor ve daha kask korumalık falan derken benim bütçeyi fazla aşacak diye çekiniyorum

Kerem Şen
    Mali müşavir
     GV 250 Aquila
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardeşim öncelikle hoşgeldin gönlündeki motoru alırsın umarım yakın zamanda RR dan şaşma 150 250 uzun yolda bırakmaz sadece 150 cc düşüklüğünden performansını etkiler çoğu arkadaşımız ege turu yaptığı için edindikleri bilgileri paylaştılar bende ordan yola çıkaraktan böyle konuşuyorum Ama bende ömere katılıyorum 250'lik alman daha iyi olur bütçe sıkıntın varsa da 150'lik te senin bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır Tekrardan aramıza hoşgeldin...

Uğurcan Pak
    Öğrenci
     Honda CBF150
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Kerem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim öncelikle hoşgeldin gönlündeki motoru alırsın umarım yakın zamanda RR dan şaşma 150 250 uzun yolda bırakmaz sadece 150 cc düşüklüğünden performansını etkiler çoğu arkadaşımız ege turu yaptığı için edindikleri bilgileri paylaştılar bende ordan yola çıkaraktan böyle konuşuyorum Ama bende ömere katılıyorum 250'lik alman daha iyi olur bütçe sıkıntın varsa da 150'lik te senin bütün ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılayacaktır Tekrardan aramıza hoşgeldin...
    Hoşbuldum teşekkürler Umarım yani çok fazla uzun yol yapacağımdan değil en fazla zonguldak ankara vs. "150 cc hava sogutmalı motor şişer özellikle yazın" gibi klasik yorumlar varya internette onlardan çekindim yoksa dediğim gibi arabada bile hızı seven biri değilimdir. maksimum en fazla çıkacağım hız 100 olur o da en fazla

Kerem Şen
    Mali müşavir
     GV 250 Aquila
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ugur67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşbuldum teşekkürler Umarım yani çok fazla uzun yol yapacağımdan değil en fazla zonguldak ankara vs. "150 cc hava sogutmalı motor şişer özellikle yazın" gibi klasik yorumlar varya internette onlardan çekindim yoksa dediğim gibi arabada bile hızı seven biri değilimdir. maksimum en fazla çıkacağım hız 100 olur o da en fazla
    Şöyle söyleyeyim o zaman bendeki de 150'lik ilk sahibi motorun benim arkadaşımdı Karabük'e gidip geldi ne vibrasyondan şikayet etti nede başka bi konu da sorunsuz gidip geldim yeri geldi rüzgarı arkama alıp yokuş aşağıya 130'a kadar da çıktım dedi , tabi ben daha 130'un yanından geçemedim ama olsun Şahsen 150'likten gayet memnunum ama yazın uzun yol ege turlarını düşündüğüm için satılığa çıkarttım olurda sende böyle birşeyi düşünürsen ilerde 150'lik alma derim uzun yol için sadece şehir içi yada yakın yerlere giderken 150 250 bi fark yok sonuçta

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Uğurcan aramıza hoş geldin
    Tarzı olsun diyorsan RR en uygun makinadır 150 cc ler özellikle 2011 sonrası blansörlü olanlar dayanıklıdır kolay kolay şişme yapmaz ama sıcak havalarda yorucu sürüşlerde bir zaman sonra dinlendirmek gerekebilir uzun yol gidermi gider ama arada dinlendirmek gerekebilir uzun yol için 250 cc ve üstü su ve fan soğutmalı en güzelidir ama iş bütçede takırsa 150 cc ile sorunsuz idare edebilirsin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

Volkan Yalın
    Muhasebe/Finans
     RR Spyder 250
     İstanbul-Sultangazi
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Merhaba Dostum öncelikle aramıza hoşgeldin Regal Raptor candır. Forumda arama yaparak eski konuları gözden geçirirsen 150 lik makinaların çok kişiyi mutlu ettigine şahit olabilrsin ama eğer bütçen müsaitse tabiki 250 lik almanı tavsiye ederiz.
    Gönlündeki makinaya biran önce kavuşman dileklerimle

Uğurcan Pak
    Öğrenci
     Honda CBF150
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    teşekkür ederim herkese. Biraz gözden geçirdim bende eski konulara baktım aynen 150 cc motorlardan epey memnun olanlar var çok uzun seyahatler değil ama dediğim gibi ankara zonguldak bursa vs bu tür yerlere gitmek için gayet yeterli bir makina olduğuna inandım zaten en başta söylediğim gibi hız merakım sıfırın altında zamanında bisikletle çok polenezköy şile yapmışlığım var üsküdardan bu da bana yeterli olacak sanırım. Yazında Celil abinin dediği gibi 150-200 km de bir yarım saat dinlenip devam ederim olur Tekrar teşekkür ederim yorumlayan herkese. En kısa zamanda motorumu alıp fotoğraflarını atacağım. 2. el buldum bir tane 4 bin tl 700 km de motor herhangi bir sorunu sıkıntısı yok. bakalım kısmet

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    http://www.raptorriders.com.tr/forum...ead.php?t=9818

Burada yer alan yorumumu okumanda faydavar.
    DD150e-2 gayet guzel bır motordur fakat 4 lira butce ayırabılıyorsan benım tavsıyem 2 lira daha koy ustune 6 liraya 2013 2014 su sogutmalı 250 clasicliklerden alman faydana olucaktır.Yınede 150lilik almak ıstersen vermıs oldugun rakamın cok az bır sey asagısana benım motoru sana bırakabılırım 5000km 2013 model 2014 cıkıslı beyaz cızıksız curuksuz carıksız yan yatmasız madem memnunsun neden bunu yapıyorsun dıcek olursan choper ın en pıs huyu her zaman daha heybetlı ve daha guclu bır motorun olsun herkes ıster.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)