Merhaba,aranıza yaklaşık 6 ay önce katıldım ama oturup yazabildim buraya.İyi oldu bir bakımdan acemiliği atlattık.2012 Daytonam var ilk motorum daha.10500 km'de aldım şuan 13000'i geçti.Bir mantıcıda işe girip aldım bu yaz ehliyetten hemen sonra.Sonra yavaş yavaş değiştirmeye başladım sevmediğim yerlerini.Benden önceki sahibi zaten egsoz yaptırmış motora,canavar gibi sesi.Benim yaptığım ilk iş elciklerini değiştirmek oldu kendi elcikleri yapış yapış olmuştu dağılıyordu elimde.Sonra motora bir yan plakalık yaptırıp mat siyaha boyadım birde app plaka yaptırdım küçük mühürlü yakıştı güzel oldu.Açık hava filtresi taktırdım üstüne lastiklere yazı yazdım falan derken geçti zaman.En son geçen hafta sinyallerini değiştirdim,bir arkadaş alibabadan alıp motorunu satmış iyi oldu bana da beklememiş oldum,önleri 883 Ironlar gibi gidondan astım,çok yakıştı.Eskilerine de birtürlü ısınamamıştım zaten hep batıyolardı gözüme,bu kadar güzel makineye plastik sinyal.Herneyse şimdi sadece aynalar,sırt dayama minderi ve akü kaldı.Elimde egsoz sargısı da var ama onları sarmadım daha yaza doğru düşünüyorum.Birde belki ilerleyen zamanlar için bir T gidon ve boya düşüncem var ama şimdilik onlar sadece hayal.Umarım beğenirsiniz saygılar..
(fotolarda biraz pis motor kusura bakmayın yağmur ani geldi)![]()
![]()

Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)