Bu ülkeye siyasetçiler kadar kimse zarar vermemiştir, Atatürk zamanında bu ülkenin uçak fabrikası vardı,Türk malı arabası vardı, bunlar dünyanın kaç ülkesinde vardı ama sayın siyasetçilerimiz cep doldurmak ülkeyi yabancılara satmaktan bu fabrikaları kapattılar, dünyada sadece 3 ülke tren vagonu ve şimendifer üretirken bunların biri de TÜRKİYEY Dİ ama şu an geldiğimiz durumu herkes görüyor 3 tarafı denizlerle çevrili ülkemizde yabancı bandıralı gemiler cirit atıyor,bütün taşımacılık karayolu ile yapılıyor neden kamyon üreten zenginler daha zengin olsun diye, osmanlı dan bu yana bir tek ray döşenmedi neden ben yataklı bir trene binerek memleketim Gaziantep'e gidemiyeyim pardon gidiyorsunuz ama tam 48 saatte siz DDY nın söylediği 26-27 saate inanmayın.
Sayın Tayyip Erdoğan İstanbul Esenlerdeki otogarı açarken Dünyanın en büyük otogarını açmaktan gurur duyuyorum demişti, gazetecinin biri de aman sayın başkan bu otogar geri kalmışlığın bir göstergesidir öyle demeyin Dünya bize güler diyerek ikaz etmişti o günden bugüne neredeyse 10 sene oldu ben hala Trenle memleketime gidemiyorum, bu siyasetcilerin yatacak yerleri yok ben şahsen hakkımı helal etmiyorum.
BURADAN HERKESE SÖYLÜYORUM AÇ GÖZLÜ OLMAYIN TAMAHKAR OLMAYIN BÜTÜN İSTANBULU ÜSTÜNÜZE TAPULUYORUM DARPANEYİ EMRİNE VERİYORUM, BİR GÜNDE KAÇ PARA HARCARSIN TAŞ PATLASA BEŞBİN YTL. BİR MÜDDET SONRA HASTALIKTAN ONU DA YİYEMİYECEKSİN ÖLÜNCE YANINDA DA GÖTÜREMİYECEKSİN.
İşte bu sebeplerden dolayı herkes başta siyasetciler olmak koşuluyla bu tür milli girişimleri destekleyin, YERLİ MALI HAFTASINI YENİDEN CANLANDIRIN HERKES YERLİ MALI KULLANSIN Kİ KALKINALIM.

Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)