Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26

Sonunda ;) Daytona'm (Leon)

Neredeyse bir buçuk sene önce ilk fotoğrafını gördüm nette. Sonra forumunuzu buldum ve her bir sayfasını neredeyse ezberledim. İlk kaskımı (eviltwin) sonra da ehliyetimi aldım. Tam motorsikletimi alacakken evlendim ve artık hayal olarak kalacağını düşündüm. Kaskıma bakıp bakıp içi çekiyordum. Neyse balayında motorsiklet kiralayıp eşimle gezince o da motorsikleti sevmeye başladı. Ve kasım ayında Daytonama kavuştum. Allah herkese hayallerine kavuşmayı nasip etsin. motorum geldiğinde hava çok soğuktu. Bu yüzden aküsünü söktüm deposunu fulledim krom yerlerini wd40 ile yağladım strechfilm ile sardım. Üzerine brandasını örttüm tekerlerinin altına strafor koydum. Dün hava güzeldi açtım havalandırdım ama havanın tekrar soğuyacağını ve tekrar silmek sarmak zor olacağını düşündüğüm için çalıştırmadım. Motorum daha 3 km'de ) o da aldığım yerde attığım tur Nisan ayını iple çekiyorum.

Han_zade
    Memur
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Celil Abi gerçekten sizden ve forumdaki arkadaşlardan çok şey öğrendim. Görmesem de samimiyetinizi ve bilginizi çok takdir ediyorum. Bu ortam gerçekten sanallıktan ötede. İyi ki varsınız. insanın hayalleri ve bakış açıları benzer insanları tanıması çok güzel )

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Han zade Amasyadan aramıza hoş geldin
    Öncelikle yeni Daytona'n hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle Kullanmayı nasip etsin
    Hayallerine kavuşmuş olmak ve eşininde bunu paylaşması çok güzel bu yaz senin için unutulmaz güzelikte geçecektir tek sıkıntı yaz gelinceye kadar beklemek ama sabrın sonu selamettir
    Ayrıca güzel yorumların için teşekkür ederim

Han_zade
    Memur
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Celil abi size bir sorum olacak. Motorsikleti aldığımda sağ sinyali yoktu, dediklerine göre kırılmış taşıma esnasında. Kargoyla gönderdiler. Ama deponun altında girişini bulamadım. Bulunan fişin de girişi uymuyor. Birde deponun altında ucu boşta ince siyah bir kablo var

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,610
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı leonraptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi size bir sorum olacak. Motorsikleti aldığımda sağ sinyali yoktu, dediklerine göre kırılmış taşıma esnasında. Kargoyla gönderdiler. Ama deponun altında girişini bulamadım. Bulunan fişin de girişi uymuyor. Birde deponun altında ucu boşta ince siyah bir kablo var
    Sinyalin kablosunun ucundaki fişlerin standart olması gerekiyor uymuyorsa farklı bir model göndermiş olabilirler elin yatkınsa eski sinyalin fişini yeniye takıp kullanabilirsin olmadı servise ugrayıp taktırırsın ücretsiz halletmeleri geriyor
    Siyah kablo konusu boşta 1-2 kablo ve fiş var ama sendeki siyah onlardan birimi bilemiyorum makinanın herşeyi çalışıyor bir sıkıntısı yoksa sıkıntısı yok yola devam

Han_zade
    Memur
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Şekil olarak sol sinyal ile aynı ama yazdığınız gibi girişleri farklı olabilir. Elim yatkın aslında inceledim bu yüzden ama olmadı. Servise yaptırmam gerekir ancak aldığım yer ve servis Samsun'da. Amasya'da bildiğim kadarıyla servis yok. Havalar ısındığında bir şekilde o problemi çözerim artık. Yardımınız için teşekkürler.

raptors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Avsr
    SERBEST
     DD250E6C daytona 2013
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    hayırlı olsun doğru seçim güzel motor az kaldı havaların ısınmasına o zaman doya doya tadını çıkartırsın .

Han_zade
    Memur
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Teşekkür ederim. Hayal ettiğim ve istediğim motosiklet olduğu için bana Harley Davidson'dan bile daha güzel geliyor. Yani benim için Daytona bir basamak değil çünkü onu görmeden önce motosiklet hayalim yoktu. Ama her gören de çok beğeniyor. Ki bu ayrıcalığı sen de yaşayarak biliyorsun Uğur )

mahmut akdağ
    doktor
     harley davidson xl883
     Tekirdağ
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Hayırlı olsun hoşgelin. keyifli sürüşler
    Live Love Ride Regal Reptor

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Alıntı leonraptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Neredeyse bir buçuk sene önce ilk fotoğrafını gördüm nette. Sonra forumunuzu buldum ve her bir sayfasını neredeyse ezberledim. İlk kaskımı (eviltwin) sonra da ehliyetimi aldım. Tam motorsikletimi alacakken evlendim ve artık hayal olarak kalacağını düşündüm. Kaskıma bakıp bakıp içi çekiyordum. Neyse balayında motorsiklet kiralayıp eşimle gezince o da motorsikleti sevmeye başladı. Ve kasım ayında Daytonama kavuştum. Allah herkese hayallerine kavuşmayı nasip etsin. motorum geldiğinde hava çok soğuktu. Bu yüzden aküsünü söktüm deposunu fulledim krom yerlerini wd40 ile yağladım strechfilm ile sardım. Üzerine brandasını örttüm tekerlerinin altına strafor koydum. Dün hava güzeldi açtım havalandırdım ama havanın tekrar soğuyacağını ve tekrar silmek sarmak zor olacağını düşündüğüm için çalıştırmadım. Motorum daha 3 km'de ) o da aldığım yerde attığım tur Nisan ayını iple çekiyorum.
    Yeni daytonan hayırlı olsun, Amasya'dan aramıza hoşgeldin.

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)