Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Celil abi size bir sorum olacak. Motorsikleti aldığımda sağ sinyali yoktu, dediklerine göre kırılmış taşıma esnasında. Kargoyla gönderdiler. Ama deponun altında girişini bulamadım. Bulunan fişin de girişi uymuyor. Birde deponun altında ucu boşta ince siyah bir kablo var

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,609
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı leonraptor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi size bir sorum olacak. Motorsikleti aldığımda sağ sinyali yoktu, dediklerine göre kırılmış taşıma esnasında. Kargoyla gönderdiler. Ama deponun altında girişini bulamadım. Bulunan fişin de girişi uymuyor. Birde deponun altında ucu boşta ince siyah bir kablo var
    Sinyalin kablosunun ucundaki fişlerin standart olması gerekiyor uymuyorsa farklı bir model göndermiş olabilirler elin yatkınsa eski sinyalin fişini yeniye takıp kullanabilirsin olmadı servise ugrayıp taktırırsın ücretsiz halletmeleri geriyor
    Siyah kablo konusu boşta 1-2 kablo ve fiş var ama sendeki siyah onlardan birimi bilemiyorum makinanın herşeyi çalışıyor bir sıkıntısı yoksa sıkıntısı yok yola devam

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Şekil olarak sol sinyal ile aynı ama yazdığınız gibi girişleri farklı olabilir. Elim yatkın aslında inceledim bu yüzden ama olmadı. Servise yaptırmam gerekir ancak aldığım yer ve servis Samsun'da. Amasya'da bildiğim kadarıyla servis yok. Havalar ısındığında bir şekilde o problemi çözerim artık. Yardımınız için teşekkürler.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)