merhaba arkadaşlar,
Yıllardır hayalini kurduğum motosikleti bir sorun olmazsa Nisan ayı gibi almayı planlıyorum. RR 150cc 2015 model. Ilk motosikletim olacağından deneyimim hiç yok ve ehliyetine yeni alacağım(B mevcut) size danışmak istediğimse RR Çinli olduğundan sorun yaratır mı? Uzun yolda nasıldır? Çoğu yerde titreme sorunundan bahsediliyor ve şanzumanla ilgili kronik bir sorun varmış sanırsam. Çok fazla şikâyetçisi var ve bende ilk motorum olacağından bayağı ürkerekten yanaşıyorum. Kullanıcı arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.

yok
kayseri
A Rh (+)
Her ne hikmetse herkese inat gittim aldım RR.Kafamdaki düşünce şuydu:Bu kadar güzel bir tasarımın altında bu kadar büyük bir sıkıntı olamaz.O motoru 5000 km kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı.Şimdi Daytona 350 kullanıyorum 14 bin km de ve çok şükür bu da hiç sıkıntı çıkarmadı.

anladığım kadariyla motoru sıfır almayi düşünüyorsun o yüzden fazla korkmana gerek rr ile ilgili ben daytona mı sıfır aldım şanzıman problemini de biliyordum ama eğer aldığın makinayi racing makine zannedip son gaz gidiceksen hiç bir chopper a bulaşma bu rr ve x bir marka .yani bu sekilde bir kullanimda sana muhakkak sıkıntı cikarar.hadi keyifli forumlar 

Pişman olmazsın 

Hayallerini gerçekleştirmen dileğiyle