Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

onur Aydın
    öğrenci
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

RR almayı düşünüyorum YARDIM

merhaba arkadaşlar,
    Yıllardır hayalini kurduğum motosikleti bir sorun olmazsa Nisan ayı gibi almayı planlıyorum. RR 150cc 2015 model. Ilk motosikletim olacağından deneyimim hiç yok ve ehliyetine yeni alacağım(B mevcut) size danışmak istediğimse RR Çinli olduğundan sorun yaratır mı? Uzun yolda nasıldır? Çoğu yerde titreme sorunundan bahsediliyor ve şanzumanla ilgili kronik bir sorun varmış sanırsam. Çok fazla şikâyetçisi var ve bende ilk motorum olacağından bayağı ürkerekten yanaşıyorum. Kullanıcı arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Herkese iyi forumlar.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Merhaba hoşgeldin aramıza.
    Bende ilk motor alacağım zaman RR almaya karar vermiştim ve çevremdeki herkes pişman olacağımı ve vazgeçmemi söyledi.Hatta cbf al diyenler bile oldu sanki aynı tarzmış gibi Her ne hikmetse herkese inat gittim aldım RR.Kafamdaki düşünce şuydu:Bu kadar güzel bir tasarımın altında bu kadar büyük bir sıkıntı olamaz.O motoru 5000 km kullandım hiç sıkıntı çıkarmadı.Şimdi Daytona 350 kullanıyorum 14 bin km de ve çok şükür bu da hiç sıkıntı çıkarmadı.
    150 cc motorla uzun yola çıkan arkadaşlar oldu ve hiç sıkıntı yaşamadılar.Rahatlıkla 90 km hızla sürebilirsin.Ama sana tavsiyem 150 cc bir süre sonra az gelecektir sana.Maddi durumun yeterli ise 250 veya 350 cc al

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Selam onur öncelikle aramiza hoşgeldin anladığım kadariyla motoru sıfır almayi düşünüyorsun o yüzden fazla korkmana gerek rr ile ilgili ben daytona mı sıfır aldım şanzıman problemini de biliyordum ama eğer aldığın makinayi racing makine zannedip son gaz gidiceksen hiç bir chopper a bulaşma bu rr ve x bir marka .yani bu sekilde bir kullanimda sana muhakkak sıkıntı cikarar.hadi keyifli forumlar

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Hoşgeldin onur. Bende çok araştırarak aldım fakat özgüründe dediği racing gibi motoru sert kullanmazsan altındaki motorun tarzına göre hareket edersen bi sıkıntı çıkarmaz gayette memnun kalırsın ama 150 lik yerine 250 veya üzeri alman daha iyi tabi ben 250 lik aldıktan 2 gün sonra keşke 350 alsaymışım dedim yani çok sürmeside keyifli bir motor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba onur aramıza hoş geldin
    Motor hakkındaki yorumu kullanan arkadaşlara bırakıyorum inşallah kısa sürede gönlündeki motora kavuşursun

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Onur benim de senin gibi çekincelerim vardı. Eğer motoru zorlar devirsiz kullanır ve bakımını yapmazsan bu markanın suçu değil. Örneğin Peugeot'u yerden yere vururlar ve dayanıklı olmadığını söylerler. Çoğu ya hiç kullanmamıştır ya da kulaktan dolmadır. Kullananlar da kıymet bilmek yerine sonuna kadar kullanır. Sonra marka kötülerler. Ne kadar değer verirsen o kadar hizmet eder. Eğer sadece fotoda görüp de karar vermeye çalışıyorsan gerçeğini gördüğünde o kesin senin olur. Çünkü gerçekten almaya değer sesiyle görüntüsüyle Pişman olmazsın hayırlısı inşallah

aidikurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper idikurt
    Bankacı
     Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
     İsntabul - Sancaktepe
    Beğenmiş
    514
    Beğenilmiş
    573
    Onur kardeşim aramıza hoş geldin.
    Lafı fazla uzatmıcam
    DÜŞÜNME AL
    düşünerek kaybettiğin vakte yazık.
    RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

KamilErgün - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kamil Ergün
    emekli
     Hyosung GV 250
     kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoş geldin. İnşallah gönlündeki motora kavuşursun. Sıfır alacağına göre mutlaka servis kitapçığı ve kullanım klavuzunu istemeyi unutma. Ben aynı motordan kullandım. Şanzıman sorunu yaşayanı duymadım. Bahsettiğin şanzıman sorunu 250 ve 350 lik motorların bazı modellerinde oluyor forumdan okuduğum kadarıyla biliyorum. 150 cc olanların motor ve şanzımanı 250 ve 350 cc olanlarla aynı değil. Tecrübeli arkadaşlar yazmışlar zaten motorunu üzmezsen oda seni üzmez. Ben yaz boyu kullandım tek yaşadığım sorun egsoz saplaması kırılmasıydı. Daha öncede yazdım eğer imkanın varsa 250 ve 350 cc düşün o konuda tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur.

onur Aydın
    öğrenci
     yok
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba dostlar öncelikle cevap ve ilginiz için hepinize teşekkürler. Paranoyam sayesinde RRden vazgeçtim. Tek sebep buda değil tabii. Ilk motosikletim olacağından acemiliği atabilir miyim onunla o da muamma. Hondayla başlayıp, 2 sene sonrada hyosung gv250 ile devam etmeyi düşünüyorum şuan. Herkese iyi forumlar dileklerimle. Keyifli sürüşler...

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Önyargılı olmak bence insanı hayallerinden uzaklaştırıyor. Ama tabi ki tercih senin. sony telefonum çin malı ama sony mağazasından aldım. Kalitesinde bir fark var mı hayır. Çamaşır makinesi samsung ama Çin de üretilmiş kalitesiz mi hayır. Bu Regal Raptor için de geçerli Çin de üretilmesi onun kalitesiz olduğu anlamına gelmiyor. Fiyatına göre çok kaliteli. Aynı model ve farklı tasarıma sahip bir İron 883 neredeyse Regal'in 3 katı fiyat. Buna göre de değerlendirebiliriz. Bu fiyata sadece Regal Raptor'la gözler üzerinde olur ve cruiser tarzını yaşarsın. Hayallerini gerçekleştirmen dileğiyle
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)