Aramıza hoşgeldin Hakan Abi. Umarım zevkine uygun bir ortam ve sana hitap eden bir samimiyet bulabilirsin.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Aramıza hoşgeldin Hakan Abi. Umarım zevkine uygun bir ortam ve sana hitap eden bir samimiyet bulabilirsin.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Aramıza hoşgeldiniz Hakan bey tecrübelerinizi bizlere en yakın zamanda paylaşırsanız minnettar kalırız
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)HOSGELDIN DOSTUM HAYIRLI OLSUN....
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)HAKAN ABIM KUSURA BAKMA DUNDEN BERI ARZU ARKADASIMLA KONUSUYORUM COK IYI BIR ABIMIZI UYE YAPICAM DIYIP DURUYORDU MERAKLANDIK VE BEN SENIN ISMINI BILMEDIGIMDEN DOLAYI DOSTUM OLARAK HITAP ETTIM UMARIM BENI YANLIS ANLAMAMISSINDIR DOSTUM KELIMEMSINE GERCI BIZ DOSTUZ AMA SIZ ANLADINIZ DEMEK ISTEDIGIMI TEKRAR ARAMIZA HOSGELDINIZ....
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
İstanbulsevgili arkadaşlar nazik mesajlarınız için çok teşekkür ediyorum,en kısa zamanda tanışmak dileğiyle.
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)hoş gelmişsiniz abicim... amman amman... ne güssel yahu... sitemizde ki guruların sayısı artıyor...
SSUUUUuuu...!
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.![]()
Saygılar, sevgiler, keyifli sürüşler...
GV650'ye hayran kalmıştım RR'dan önce ama malum fiyatı yüksek... Sizin de söylediğiniz kadarıyla servis sorunu olması çok büyük bir eksi. İyi ki denk gelmemiş![]()
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Hakan Abi aramıza hoşgeldin .i...![]()
Çamlıca buluşmamıza sizleride bekliyoruz.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)