Selam. Bodrum bayisine 3 adet motor vardır aralık ayında. Belki elinde daha halen duruyordur. 2014 fiyatı ile satabilir diye düşünüyorum. Oranın sahibi benim arkadaşım. Adı Ferhat. İsterseniz ben görüşür size bilgi aktara bilirim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Selam. Bodrum bayisine 3 adet motor vardır aralık ayında. Belki elinde daha halen duruyordur. 2014 fiyatı ile satabilir diye düşünüyorum. Oranın sahibi benim arkadaşım. Adı Ferhat. İsterseniz ben görüşür size bilgi aktara bilirim.
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Dün gece gene rüyamda beyaz çelik atımla yolları aşondırıyordum... Hayırdır bakalım)) ALAMADIM HALAAAAAA!!! Alırım inşallah en kısa zamanda ;)
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Uğur Abim rica ederim, önceliğimiz her zaman iş
Benim için zaman ayırmanız bile yeter, teşekkür ederim, ne zaman müsait olursanız
Evet Dragstar, shadow , intruder vs.. tabiki daha iyidir ama ben zaten bu rakamlara bile çok zor çıkabiliyorum. + raptor 2.motor olacak nasipse, dolayısıyla çok fazla açılmak istemiyorum.
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)İnşallah kardeş, bakalım , yani 10 tl bile fazla aslında bana göre de, niyet ettik işte , ama 14 küsür ler çok yüksek gerçekten.
Değil japon malı cruiser yada chopper inan race yada sport touring bile alınabilir, hatta araba alınır yahu![]()
Hayırlısı bakalım, bilgilendirmelerin için teşekkür ederim, ben regal konusunda yeniyim daha.
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)