Korktuğum şey başıma geldi ebay aldıklarim gelmedi gelmez die ufak tefek şeyler aldim onlarada takip no vermediler napabilirim parasında deilim ama almak istediğim baya büyük şeyler var
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spyder 350
İstanbul - Beylikdüzü (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Korktuğum şey başıma geldi ebay aldıklarim gelmedi gelmez die ufak tefek şeyler aldim onlarada takip no vermediler napabilirim parasında deilim ama almak istediğim baya büyük şeyler var
Silahi bilmem ama bos insani seytan doldurur...
Honda VF750C MAGNA
Bursa
0 Rh (+)Metehan, alış-verişi yapalı ne kadar zaman oldu? Ben aliexpress'ten ilk kez yurtdışı alış-veriş yaptım ve yaklaşık 10 gün sonra takip numarası verdiler. 30 gün sonrada aldığım malzeme geldi. Sendeki süreç nasıl?

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)sipraşi ne zaman aldın kimden aldın biraz detay verde yardımcı olabilelim kardeşim panik yapma
ürünü linkinide koy
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)bu arada
gostop2012
sağlam bır satıcı urunlerde kısa sürede geliyor bu satıcının ürünlerini gönül rahatlığıyla alabılırsınız bayağı urun var
Spyder 350
0 Rh (+)4 farkli urun aldim ufak tefk seyler. Kafada air ride kits var oda gelmez die korkuyorum :/
Spyder 350
0 Rh (+)Bide 3-4 ay oldu

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Metehan kardeşim Allah rızası için detay yazarmısın linkleri paylasırmısın hangı satıcılardan aldın soylermısın?????

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Metehan teslim alınmayan ürün için ebay site yönetimine sorun bildirimi yapıyorsun onlar takibini yapıyor sana cevap veriyor![]()

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Normal kargo ile çok zaman alıyor. 4 ayda gelen benim egzozlar için sipariş verdiğim ısı kalkanları oldu.
Diğerleri çok bekletmiyor.
Birde Alperin söylediği satıcı inanılmaz hızlı gönderi yapıyor. Bende tavsiye ederim.
DD350E-6 Spyder
İstanbul
0 Rh (-)
Selam Metehan
Benimde 4 ay bekleyip gelen ürünlerim oldu. Panik yapma bence.
izlemen gereken yol öncelikle satıcıya e-mail at. ürünlerin gelmediğini 4 ay olduğunu söyle.
Eğer ondan sana cevap gelmezse her gün bu e-maili onlara at. 1 hafta boyunca.
Ya ürünü tekrar gönderirler yada geri ödeme (refund) yaparlar.
Eğer buna rağmen bir sonuca gidemezsen ebay e-mail at.
içeriğine attığın maillerin tarihlerini yaz. onlardan yardım iste.
Sonuç olarak satın alma yaptığın firma ile ebay anlaşamazlarsa, ebay sitesinden bir daha satış yapamaz.
Sanırsam bunu hiç bir firma istemez ve mağduriyetini giderir.
No Panic Just Do It.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)