20.02.2015 tarihi itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım.Muğla Ortaca'da oturmaktayım.Uzunca bir araştırmadan sonra RR DD350 almaya karar vermiştim ve sahibinden.com adlı sitede Denizli ilinde bir ilana odaklandım.Sahibi ile gerekli görüşmeleri sağladıktan sonra 7,000TL' ye anlaştık ve yola koyuldum.Motosikletin devir işlemlerini yaptıktan sonra ilk iş olarak Denizli den kendime kask, eldiven, boğazlık aldım.Yola çıktığımda saat 16.00 olmuştu hava +4C ve heryerde kar vardı.Bendeki bu motor aşkı bütün yolları aşar dedim ve yola koyuldum.230 Km. yol yaptım.Yolculuğum esnasında motosikletimi epeyce bir tanıma fırsatı buldum.Yolun buzlu kesimlerinde gazı hafiften keserek arkanın kaymasını önledim.Karlı ve buzlu virajlarda ne gaza nede frene dokundum motor freni ile devam ettim.Yolculuğun büyük bir kısmı karanlıkta geçti.Tek Başımaydım hiç korkmadım.Aydınlatma gayet yeterli geldi.Denizli ile Muğla Karabörtlen arası yollar çok virajlı ve dar idi fakat beni karşıdan gelen saygısız sürücülerin uzun farlarla sürüşü çok etkiledi!Resmen önümü görmeden gidiyordum.80km hızın altına hiç düşmedim yer yer 150 km hıza çıktım fakat rüzgardan kafam kopacak gibiydi.Rüzgar direk karşıdan çarpıyor insana.Hele o sollayan araçların savurduğu çamur banyosu kaskımın camını kirletti durdu.ha bu arada ağır vasıtalar için yolların en sağına yapılan şu tırtırlı bölümler var ya bizler için tam bi tuzak.içine girdiğin zaman çıkmak için ecel teri döküyorsun.Normalde çıkarsın tamam ama buzlu olunca işler değişiyo.Ha bu arada bu soğukta nasıl geldin diyenlere inat yolculuğum 4 saat sürdü.Her saat başında durup egzersiz yaptım.Tek sıkıntı boynum ağrıdı, el parmaklarım buz tuttu.Dediğim gibi Motosikletim benim Aşkımsa Aşkım için herşeye katlanırım.Aklıma Takılan sorularım var lütfen cevaplayın.Zincir sesi geliyor.Ufak dişlinin yakınlarından.(Forumda okudum Nikelajlı büyük muhafazayı yarın ilk iş söküp bakacam) ikincisi km göstergesi aydınlatması yanmıyo.(bugün içine baktım silikonlamışlar sökemedim.Nikelajlı o camı tutan bileziği de zorlamak istemedim) Kendinize iyi bakın.Motosikletim 2011 model 350 cc 12.500 km.de. bakımlı garaj motosikleti.Türkchopper üyesi bi arkadaştan aldım.Saygılarla

Regal Raptor Daytona 350
Muğla
A Rh (-)

ama bu motor aşkı yokmu adama herşeyi yaptırıyor yaz gelsede motorları çıkarıp yolların tadını çıkarsak