Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 14 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 14 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Umut Soydaner
    Öğrenci
     Regal Raptor 250 CC Daytona
     İstanbul - Fatih (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    430
    Beğenilmiş
    217
    Mehmet selam dostum bende senin gibi yeniyim motorda ve ilk motorum 2014 model regal raptor 150cc. Motoru 0 aldığım ve hala rodajda olduğum için zorlamıyorum ama motor atik ve güçlü. Yollarda yavaş kalmassın hatta geçenlerde otoyolda ben arabaların arkasından korna çaldım hız konusunda beklentilerin tam olarak nedir bilmiyorum ama 120 km yi gördüm ben rahat bi şekilde yokuşlarda çekişide iyi az yakıyor anlayacağın tam bir öğrenci motoru ama eğerki beklentilerin çok yüksekse bi yerden sonra motor tatmin etmeyecektir. İnşallah gönlündeki motora en kısa zamanda kavuşursun eğer yardımcı olabileceğim başka soruların olursa sana yardımcı olurum

Mehmet Otamış
    Öğrenci
     Yok
     Tekirdağ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Peki motorlarda fark var mıdır ? 2011 model ile 2015 arası mesela ? performans aynımıdır. Alırken ona dikkat etmelimiyim. Ve kaç kmye kadar almalıyım ? ben 10.000 altı düşünüyorum ama başka tavsiyesi olan var mı.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı Mehmet7Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki motorlarda fark var mıdır ? 2011 model ile 2015 arası mesela ? performans aynımıdır. Alırken ona dikkat etmelimiyim. Ve kaç kmye kadar almalıyım ? ben 10.000 altı düşünüyorum ama başka tavsiyesi olan var mı.
    2011 senesinin sonunda çıkan modeller yeni kasa ve revize edilmiş motora sahipdir 2015 modelle yürürü motoru aynı renklerde faklılıklar var
    ikinciel alırken mümkün olduğunca yüksek model düşük km makinaları tercih et km yükseldikçe risk artar

Tanju Mayda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tanju Mayda
    Fotoğrafçı
     RR DD 150 E2
     Babaeski
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Yaklaşık 1 yıldır 150 cc RR kullanıcısıyım(2014 model).

90 km ortalama hız ile Türkiye'yi gezebilirsin.

Düz yolda 110-120 km hıza rahat ulaşabilirsin.Ancak bu hız ile devamlı gidersen motorunu üzersin.

90-100 km (bazen araç sollarken 110-120 km) hız ile 300 km durmadan gidildiğinde motorda herhangi bir şişmeye rastlamadım.Zaten 300 km durmadan gitmek de hata, sürücünün yorgunluğundan dolayı kazaya meyil olur.

Tek tavsiyem 2. el almamak; yani rodajını kendin çıkmadığın makinanın getireceği sorunlar ya da ömrü şansına kalmış artık.
    Ölümle yaşamın tam ortası
    yani
    SIFIR NOKTASI

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)