Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    laceta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

caner erdem
    alüminyum doğramacı
     dd 250 e -10 Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

egzos lazım raptorridersten başka kapı bulamadım :D

merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim benim spyderimin muayne zamanı geldi fakat egzoslarımın susturucuları cıktıgı ıcın muayneden geçemicek ve sıfırdan egzoz almak benim gibi öğrenci adam için şuanda oldukça zor yeni egzos alsamda boru yaptırmayı dusunuyorum sesten dolayı oda yazın anca muayne gunu ıcın bi tavsiyeniz varmı ben susturucularım olmadan nasıl geçerim muayneden :/

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı laceta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim benim spyderimin muayne zamanı geldi fakat egzoslarımın susturucuları cıktıgı ıcın muayneden geçemicek ve sıfırdan egzoz almak benim gibi öğrenci adam için şuanda oldukça zor yeni egzos alsamda boru yaptırmayı dusunuyorum sesten dolayı oda yazın anca muayne gunu ıcın bi tavsiyeniz varmı ben susturucularım olmadan nasıl geçerim muayneden :/
    Merhaba Caner çoğu kişinin makinası kışlık garajda kapalı ama sen hangi semttesin sana yakın olan biri varsa yardımcı olacaktır
    Bir seçenekte gittiğin servisle görüş oradaki bir makinalardan ayarlasın

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Benim orjinal egzosları ödünç verebilirim istersen.Küçükköy/GaziOsmanPaşa'da oturuyom

laceta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

caner erdem
    alüminyum doğramacı
     dd 250 e -10 Spyder
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kağıthanedeyim abi ben yetkili serviste yaptırmıyorum bakımlarımı benim oturdugum sokakta motorcu oldugu ıcın tanıdık o yapıyor bakımlarımı büyük bişey olmadıkca ali ustaya 1 kez yolum dustu bugune kadar bahadır çok makbule geçer vallahi zaten muayne bir günde bitiyormuş bildiğim kadarıyla başka bi sıkıntı yok zaten motosikletimde yeni yaptırdım herşeyini

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    kağıthanedeyim abi ben yetkili serviste yaptırmıyorum bakımlarımı benim oturdugum sokakta motorcu oldugu ıcın tanıdık o yapıyor bakımlarımı büyük bişey olmadıkca ali ustaya 1 kez yolum dustu bugune kadar bahadır çok makbule geçer vallahi zaten muayne bir günde bitiyormuş bildiğim kadarıyla başka bi sıkıntı yok zaten motosikletimde yeni yaptırdım herşeyini
    Hafta sonu gelirsen montajını beraber yaparız.15-20 dakikada iki egzosu değiştiririz.Muayane yarım gün bile sürmez.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)