Arkadaslar selam benim bi sorunum bende 350cc bobber var ve manifolt ve acik hava filtreli kelepcenin oldugu yerden manifolt borusu delik ben orayi bantladim ama fazla dayanacagini danmiyorum bu boruyu nerden bulabilirim
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 350 cc bobber
Muğla milas
0 Rh (+)Arkadaslar selam benim bi sorunum bende 350cc bobber var ve manifolt ve acik hava filtreli kelepcenin oldugu yerden manifolt borusu delik ben orayi bantladim ama fazla dayanacagini danmiyorum bu boruyu nerden bulabilirim
BMW R1100RT
Karşıyaka/İzmir
A Rh (+)Eğer karbüratör ile hava filtre kutusu arasındaki hortumdan bahsediyorsak; yetkili servisten veya internetten sipariş verebilirsin. Ayrıca biz İzmir' de bulması kolay ve fiyatı ucuz olduğu için Mondial MCT 250 hortumunun en dış geniş halkasını keserek kullanıyoruz. Fiyatı 10/15₺' ye geliyor. Henüz herhangi bir sorun yaşamadık. Orjinal bulamazsan veya fiyatı açısından tercih etmezsen, bu yöntemi tavsiye ederim.
regal raptor 350 cc bobber
Muğla milas
0 Rh (+)Peki ben onun sekline gore hortum bulsam yapsam sorun cikartirmi incelik veya kalinlik fark edermi motorun cekis gucunden dusermi
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)