Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yardimmm...

Yardimmm...

Arkadaşlar kendime motor almak istiyorum ama daha önce hic chopper tarzi motora binmedim merak ettiğim konular var gerçekten bilgili ve tecrübeli arkadaşlar yardimci olursa sevinirim. Regalin 250 daytona yada 150 liliklerinden birini almak istiyorum ama nasil bi tercih yapmaliym sizce . Öncelikle dediğim gibi motor konusunda çok tecrubesizim ilk olucak benim için .motorla yapmak istediğim arada keyif için bi deniz kenarına gitmek yada şehir içi kisa mesafelerde kullanmak arabam var yüzden motoru keyif için arada kullanmak için alicam . bu motorlarda kilo çok onemlimi boyum 190 kilo 120 esimde 75 kilo 200 kiloyu 150 ilk yada 250 likler tasirmi. Ayrıca internette arastirdigima gore regallere cinn mali uzak dur diyorlar fakat bu fiyatlarda alinabilecek en iyi motor gibi geliyor bana zevk için alicagimdan dolayı çokta para vermek istemiyorum . bakim konusunda da fazla masraf acarmi sizce konu hakkında yorumlarinizi bekliyorum.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    52,608
    Beğenilmiş
    6,978
    Merhaba Burak manisa'dan aramıza hoş geldin
    Daha önce hiç motosiklet kullanmamışsın ama bu seni korkutmasın araba kullanıyorsun vitesleri kullanmayı debriyaj kavrama sistemini biliyorsun bisiklette kullanmışsındır sanırım dengeyide oradan bilirsin ikisini birleştirmek hiçde zor değil bende bu sistemle motor hayatına başladım
    Model olarak 250 cc sana daha uygun olur 150 cc küçük olur motor taşıma kapasitesini aşar zorlanır
    RR çin malıdır ama çin makinalardan çok farklıdır kalitesi çin makinalarının çok üstündedir japon çin arası bir kaliteye sahiptir dayanıklı makinadır
    Piyasada makinayı tanımadan çin mallarıyla aynı kefeye koyup bilmeden atıp tutuyorlar forumu biraz incelersen kullanıcılarının makinalar hakkındaki gerçek yorumlarını bulabilir fikir sahibi olabilirsin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Eğer gerçekten RR sahibi olmak istiyorsan tam zamanı özellikle 2. Elde bir ay sonra bin- iki bin artar. Ertelemek veya arada kalmak iyi değil temiz bir ikinci el 250 lik daytona gerçekten iyi bir yoldaş olur sana tasarım ve performans olarak da ( cruiser için) önce cesaret ;-) benim de hiç deneyimim yoktu ama cesaret ve kararlılık ;-) keşkelerle yaşanacak kadar uzun bir hayatyaşamıyorz;-)
    Ayrıca koltuk yere çok yakın dengesini bozmak her durumda zor sadece kaygan zeminde ve vites küçültürken dikkat ;-) bu forumda ya:-)zılanları incele uygula ve güven pişman olmayacaksın
    Son olarak da şunu ekleyeyim Rr Çin malı olabilir belki zayıf noktalarıda olabilir ama bakımına dikkat edip yarış motoru performansı beklemezsen zorlamazsan vites pedalına buzda yürür gibi basarsan o da seni ne yere ne de usta kucağına düşürür ;-) karar senin
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

TyLn75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Taylan Şeker
    Sağlık memuru
     regal raptor dd250 e9
     İstanbul - Bahçelievler (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    merhaba öncelikle bende regal düşünüyordum uğur abimizden aldım ben motoru 250 lik rr tek bir şey anladım adam gibi bakar temiz kullanırsan hiç bir sıkıntı çıkarmaz ben şuan aldıım için çok memnunum. iyi ki regal raptor almışım

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Abi senin boy falan uzunmus 150 hem kucuk kalir altinda hemde cok performans alamazsin iki kisi surmeyide planliyosun madem.250 daytona uygun bence 150 de rahat olamazsin.Birde cin mali deyip kestirip atilacak makineler degil daha hic motordan kaynakli sikinti yasamadim.
    Konu berkehrercan tarafından (08.Mart.2015 Saat 00:31 ) değiştirilmiştir.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,780
    Beğenilmiş
    2,443
    Burak hoşgeldin, senin boy ve kilon için spyder daha uygun derim. Bu sadece uygunluk anlamında bir yorum. İmkanın olursa ikisini de oturuş pozisyonu olarak test etmen sana fikir verecektir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)