Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 27 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 27 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Son hız

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ereneren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağolasın abi bakıcam su an 7500 üm var ama 2. el alcaktım 2013 7500 dü zam gelince 2. elde ucmus gitmiş alamadım su an garajda olcaktı yoksa motor :D bunu fiyat iyiymiş sıfır bide ama su an elimde yok okadar valla hyosung gv250 falan geldi aklıma motor istiyorum :D
    Eren, Yüksel bey çok ilgili ve yardımsever bir abimiz,evvelsi gün dukkanindaydim,2 tane yada 3 siyah 250 daytona vardı,tabi deposunda neler vardır bilemem gv250 iyidir hostur ama Hyosung un akibeti şu an için belli değil . Iyi bir marka fakat ciddi yedek parça sorunları var ülkemizde.
    ben marka fanatiği filan değilim, ama ocak ayında kuzenime son kalan gt250r lardan almaya gittiğimizde bayisi Mayıs a kadar gelmeyecegini, kanuninin bajajla anlaştıktan sonra hyosung un yeni bir dağıtıcı aradığını söyledi,bizde vazgectik.
    He bu şehir efsanesi filan değil,böyle şeylere ne vaktim var ne de ilgim.Zamanla ortaya çıkar.
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı Potenza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eren, Yüksel bey çok ilgili ve yardımsever bir abimiz,evvelsi gün dukkanindaydim,2 tane yada 3 siyah 250 daytona vardı,tabi deposunda neler vardır bilemem gv250 iyidir hostur ama Hyosung un akibeti şu an için belli değil . Iyi bir marka fakat ciddi yedek parça sorunları var ülkemizde.
    ben marka fanatiği filan değilim, ama ocak ayında kuzenime son kalan gt250r lardan almaya gittiğimizde bayisi Mayıs a kadar gelmeyecegini, kanuninin bajajla anlaştıktan sonra hyosung un yeni bir dağıtıcı aradığını söyledi,bizde vazgectik.
    He bu şehir efsanesi filan değil,böyle şeylere ne vaktim var ne de ilgim.Zamanla ortaya çıkar.
    yok ya daytona istiyorum :D celil abinin söylediği sıfır 2014 8500tl iyi ama zam gelince onlarada gelmiştir bence ve plaka deri falan yine fazladan masraf olcak

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    yok ya daytona istiyorum :D celil abinin söylediği sıfır 2014 8500tl iyi ama zam gelince onlarada gelmiştir bence ve plaka deri falan yine fazladan masraf olcak
    Şuan verdiğim fiyatlarda zam yok paranın eksik kalan kısmını kredi kartından taksit yapabilir sanırım ama + plaka nakliye masrafların olacaktır karar senin kolay gelsin

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Celil Başkan naaptın yaa )) demek ki bana aradan 1000 küsur lira ittirmişler )) benim Ollie sigorta ve plaka masraflarıyla beraber 10400'e geldi )) 9950 düz fiyatıydı ))) abowwwww

Demir atım pek de pahalıymış biliyodum zaten emsalsiz olduğunu koçumun ))

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı ersupalit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil Başkan naaptın yaa )) demek ki bana aradan 1000 küsur lira ittirmişler )) benim Ollie sigorta ve plaka masraflarıyla beraber 10400'e geldi )) 9950 düz fiyatıydı ))) abowwwww

Demir atım pek de pahalıymış biliyodum zaten emsalsiz olduğunu koçumun ))
    Sen liste fiyatından almışsın normal fiyat verdiğim indirimli fiyat motosikletcim yüksel beyin özel fiyatı o herzaman piyasadan uygun fiyata veriyor bizde o yüzden sadece ona burada yer veriyoruz

ereneren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

erenacikgoz
    antrenör
     250 spyder
     Ankara/Mamak
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen liste fiyatından almışsın normal fiyat verdiğim indirimli fiyat motosikletcim yüksel beyin özel fiyatı o herzaman piyasadan uygun fiyata veriyor bizde o yüzden sadece ona burada yer veriyoruz
    bu daytonayla spyder arasında ne gibi farklar var mesela kasayı biliyorum kalite farkı gidiş duruş aklınıza gelenler benim sormadıgım ne gibi farklılıklar var acaba daytona biraz daha pahalı zaten

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    bu daytonayla spyder arasında ne gibi farklar var mesela kasayı biliyorum kalite farkı gidiş duruş aklınıza gelenler benim sormadıgım ne gibi farklılıklar var acaba daytona biraz daha pahalı zaten
    Eren başlığı hiç ettik yeni başlık aç oradan yürüyelim ayrıca geçmiş konularda çok kez yazdık

Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)