Doruk merhaba. Ben de senin gibiydim aslında 3-4 ay öncesine kadar. Aşıktım Duke200e.. Sonra Daytonayı gördüm ve baya bir süre baktım hangisi olsun diye. Genel araştırmam sırasında gördüklerimi sıraşayayım öncelikle...

1- Daytona ucuz Duke Pahalı
2- KTM kendini zaten senelerdir ispat etmiş bir marka, Regal Raptor ise piyasaya en sağlam Çinli olarak girdi
3- Sağlamlık dersen, KTM birkaç gömlek üstte
4- Oturum şekli, bacakla motoru kontrol edebilme, gidon yüksekliği gibi rahatlıkları sayacak olursan yeni başlayan biri KTMde daha rahat oturur, denge sağlar. Ancak Duke200lerin gaz elciği, bu kadar hafif bir makineye bu kadar torklu bir motor koydukları için çok hassastır, kontrolü zordur.
5- Ağırlık ve manevra kabliyeti açısından kullanımı şehir içinde daha seridir KTMnin
6- Yol bilgisayarı, Abs zart zurt serken daha çok özelliğe sahiptir Duke.
7- Duke daha hor kullanabileceğin makine amaaaaaa

Bunların hepsini geç... Niye diyeceksin... DUKE200 ABS 5500€ yani yaklaşık 16500₺. 200lük bir motora o kadar para vereceksen zaten öğrenciliğin rahat geçiyodur, hepsini boşver git 2. el Ducati Monster al

Amaaaaaa önce bir Regal Bayiine git ve bi otur Daytonanın selesine Kısa gidon olsun mümkünse, kartal değil kabul, manevrası zor ama... Ayaklarını uzat pedallara, ellerinde gidonda olsun. Sonra ayaklarını yere bas ve kendini hafif arkaya yaslayıp, okulun önünde sevgilini beklediğini hayal et sonra tekrar kullanır gibi yap Ne kadar asil bir serseriye dönüştüğünü gördün mü

İşte bu yüzden Daytona aldım ben İşte bu yüzden Ollie en iyi dostum 4 gündür

Kimseyi dinleme şöyle zor böyle zor diye... Üç güne herşeye alışıyorsun. Ben 35 yaşımdayım ve motosiklet kullanmayı 2 ay önce öğrendim. Demir atımı da Cuma akşam aldım. Şimdi sabah akşam çok rahat ve keyifle geziyorum. Hem de kısa zor gidona, motorun ağırlığına, oturum hede hödölerine rağmen...

Sana tavsiyem bu hisleri hangisinde hissediyorsan git onu al kardeşim