Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Berke Yükel
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Smile Beraberimde getirdiğim sorularla yeniden aranızda olmak :)

Bundan tam 1 yıl önce foruma üyelik açmıştım 150 cc regal için , kısmet olmadı tam alıcaktım araya bir sürü başka sorun girdi bunlar neticesinde Rks titanic markalı bir naked motosiklet aldım şimdi sonunda bi universiteye kapak attım ve bursum ile uzun süredir imrendiğim motoru yani daytona 250 yi alıcam inşallah 7.500 lira bütçem var size sormak istediğim asıl sorular şunlar

1.si hızlanması(örn 0-100) 250 cc bir motosiklete göre nasıl şehir içi trafikte, uzun yolda rahat edebilir miyim ?
    3. frenlerin performansı nedir ?
    2. son hızı nedir ?
    3. 2. el alacağım için abilerim neyine bakıyım alırken nerden hata vermesi olası ? alır almaz hangi bakımları yapıp hangi parçaları değiştirmem lazım ?
    4. ortalama ve motoru biraz zorladığımda göreceğim yakıt sarfiyatı nedir ?
    5. 7.500 liraya kaç bin km makbuldur
    cevap vereceğinizi biliyorum 1 yıl öncede çok yardım etmiştiniz şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
    motoru büyük ihtimalle ankaradan ışıl motor adında bir firma aracılığı ile alacağım ankaradakiler yardım edebilirse çok sevinirim

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Berke tekrar aramıza hoş geldin
    1- Chopper makinada hızlama oranı aranmaz chopper makinalar gezi makinadır ama Daytona seri kuvvetli bir kullanımı rahat bir makinadır
    2- Ön çift disk arka tek disktir Frenleri iyidir
    3- Makinanın kronik sorunu yoktur alırken kazasız boyasız bakımlı olması yeterlidir almadan servise kontrol ettirir ok verirlerse alırsın
    4- Ortalama 100 kmde 4.5 litre yakar zorlamada 5 litreye çıkabilir
    5- bütçene göre 2013 -2014 model az km de makinalar rahatlıkla bulabilirsin ama yaza fiyatlar yükselicek İnşallah kısa sürede gönlündeki Daytona'ya kavuşursun

Berke Yükel
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Çok Teşekkür ederim celil abi

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Tekrar hosgeldin abi aramiza,elimden geldigince cevap vermeye calisacagim sorularina
    1.0-100 icin rakam veremem ama motor seri aralardan kacabilirsin.
    2.her chopperda oldugu gibi biraz kayabilir arlasi,onlemek icin frene dengeli basmak,motora iyi bir lastik takmak cesitli yontemler.Ben fren balatasinida yeni degistirdim etkisi oldu.
    3.Son hiz 130 135 km civari.
    4.Akunun durumuna gore aku degistirilebilir.Orjinal zincirleri pek kaliteli degildir omrunu doldurmaya yakinsa onlar degistirilebilir,bu zincir ayni zamanda disliye zarar vermis olabilir kotu durumdaysa baktirmak lazim ustaya.Lastikleri orjinalse onlara ugrasirdim ben ilk.(diger parcalarda sikinti yoksa)
    5.kullanima göre degisir tabii ama bende acik hava filtresi var(biraz arttirir) ve seri kullaniyorum asagi yukarı 45 liraya 200 km gidiyor ama obur arkadaslarin daha az yaktığını duydum .
    6.Ben 6500e 10.650 kmde almistim gecen sene ama hem yaz geldi hemde sifir fiyatlari artti bu yuzden ikinci el piyasasinda artis olabilir.

Elimden geldigince cevapladim hatam varsa affola Celil abi gelir tamamlar simdi.

Berke Yükel
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    çok teşekür ederim sizide
    Bide bi sorum daha olucak satarken kolay satılırmı elde kalma durumu varmıdır ?

berkehrercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Berke Hür Ercan
    Öğrenci
     Honda Shadow Vlx 600
     İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    28
    Satilir elde kalacak makine degil bu

Berke Yükel
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hocam bide zincir ile teker konusunda uygun fiyata marka. Ve nerden temin edilebilir onlarıda söylersen çok sevinirim çok yardımcı oldunuz çok saolun bide 10 binden sonra sanzuman sıkıntı veriyormuş doğrumudur

Salih the raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

salih Kömürcüoğlu
    Schengen Vize Danışmanı
     daytona 250 6c 2014
     istanbul
    Beğenmiş
    3
    Beğenilmiş
    5
    usta zincir bilmem ama metzeler marka marathon 880 model orjinal çap lastiği İstanbul hasanpaşa , motoplustan 1130 liraya aldım ön arka . Pahalı ama insanın canından daha değerli değil .

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Berke Yükel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam bide zincir ile teker konusunda uygun fiyata marka. Ve nerden temin edilebilir onlarıda söylersen çok sevinirim çok yardımcı oldunuz çok saolun bide 10 binden sonra sanzuman sıkıntı veriyormuş doğrumudur
    Parça tedariki ve fiyatları için yukarıda linki olan Demirtaş motosikletin reklamına tıkla
    10 bin km de şanzuman sorunu yok sert kullanıp zorlarsan her makina gibi sıkıntı çıkarma olasılığı olur normal kullanımda hiçbir sıkıntısı yok

Berke Yükel
    Öğrenci
     Yok
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hepinize çok teşekkür ederim sırf samimiyetiniz için bile regal alınır inş dediklerinize dikat edip temiz bi motor aldıktan sonra ki ilk buluşmada bende olmak istiyorum

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler