Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: italya turu

Hybrid View

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı pacasi_camurlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi baktım da harldur huldur olmaması daha iyi yunanistana 2 gün yazadım : )

önereceğiniz yer var mı oralarda
    Sabah erkenden çıkarsan ,ipsala dan sonra Kavala'da sahilde bir mola yap, sahilde çok güzel mekanlar var.
    Kavala dan sonra, Selanik'e devam et,orda Yüce önderimizin evini ziyaret et. Gece orda konakla derim.
    Sabah Selanik'ten Chaldiki (Halkadiki) ye devam et 1-2 saat sonra varırsın. Orda denize gir, sahili çok güzeldir.
    Eğer Atina ya inmeyeceksen, buradan Igoumenitsa ya devam et.Yalnız yazın yoğun sezonda feribot kalabalık olur, onun için gitmeden ferriesingreece den biletini al.
    Yada söyle yapabilirsin,ipsala dan sonra komothini den tasos adasına geç, orada 1 gece kal,ertesi gün tekrar komothini ye geçip Selanik üzerinden chalkadiki ye devam et bir gece de orda kal,ertesi sabah igoumenitsa ya geç
    Igoumenitsa dan ancona yada Brindisi ye geç ve İtalya dasın
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

pacasi_camurlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Senses
    insaat muhendisi
     regal raptor dd 250cc
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Potenza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabah erkenden çıkarsan ,ipsala dan sonra Kavala'da sahilde bir mola yap, sahilde çok güzel mekanlar var.
    Kavala dan sonra, Selanik'e devam et,orda Yüce önderimizin evini ziyaret et. Gece orda konakla derim.
    Sabah Selanik'ten Chaldiki (Halkadiki) ye devam et 1-2 saat sonra varırsın. Orda denize gir, sahili çok güzeldir.
    Eğer Atina ya inmeyeceksen, buradan Igoumenitsa ya devam et.Yalnız yazın yoğun sezonda feribot kalabalık olur, onun için gitmeden ferriesingreece den biletini al.
    Yada söyle yapabilirsin,ipsala dan sonra komothini den tasos adasına geç, orada 1 gece kal,ertesi gün tekrar komothini ye geçip Selanik üzerinden chalkadiki ye devam et bir gece de orda kal,ertesi sabah igoumenitsa ya geç
    Igoumenitsa dan ancona yada Brindisi ye geç ve İtalya dasın
    yol üzerinde tarihi bi yapı yok mu bu bizim efes antik kent gibi deniz felan çok sevmiyorum da : )

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı pacasi_camurlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yol üzerinde tarihi bi yapı yok mu bu bizim efes antik kent gibi deniz felan çok sevmiyorum da : )
    Mutlaka vardır, ama emin ol benim ilgi alanım içinde olmadığı için bilemiyorum
    Ben çünkü hep egnetia odos otoyolunu kullandım.
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)