Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 42 arasi kadar sonuc gösteriliyor

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Olur abi, çok sevinirim... Geçmiş olsun bu arada, sanıyorum tüm galaksi grip salgınında...

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Alıntı Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    9 gün ara verdikten sonra dün ilk kez trafiğe kapalı bir alanda 8-9 km kullandım. Toplamda 40 km ye ulaştım Umarım akü bitmemiştir diye düşünürken tek seferde nazlanmadan çalışınca çok mutlu oldum...

Dünden beri çok sakinim, kendimi budist rahipler gibi hissediyorum. Ulaşım aracı olması bir yana, psikolojik danışmanlık da yapıyor bana sevgili motorum...

Bol bol duruş, kalkış ve dar alanda manevra çalıştım, biraz sokak aralarında dolaştım. Hala İstanbul trafiğine dalmamam gerektiğini düşünüyorum ama her şey güzel gidiyor.

Günlük hayatımda karşılaştığım kişilere "olm makinayı çok düşük hızda dengede ve stabil tuttuğumda ve kontrol edebildiğimi hissettiğim anlarda çok huzurlu hissediyorum" diyemediğim için bu forum çok önemli benim açımdan
    Hocam özgüven ve paniksiz olmanın tek yolu motoru iyi tanımak ki bunun yolu trafik gibi uyarıcıların az olduğu ortamda pratik yapmak ;-) o huzuru hakimiyet sağlıyor ;-) artık bundan sonrası kolay :-D 3 hafta önce ben de ilk 40 km mi yaptım havalar burda izin vermiyor soğuktu şimdi de yağmur :-( bu haftasonu iyi olur inşallah ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Sayfa 5 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 345

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)