Herkese Selam,

Forum olaylarına çok yabancıyım, umarım yanlış bir yere yanlış bir şey yazmıyorumdur. Kurallar gereği "yeni gelen kendini tanıtsın" denmiş, buraya tanıtıyoruz sanırım...

Benim adım Murat, İstanbul Küçükyalı'da büyüdüm, beş altı senedir Maltepe'de yaşıyorum. Yaş 35. Evliyim. 2,5 yaşında bir kızım var. Ben de eşim de öğretmeniz. Ben özel bir okulda felsefe grubu öğretmeni olarak çalışıyorum. Felsefeyi, rock müziği, kitapları, balık tutmayı, bas gitar çalmayı, sporu özellikle futbolu severim. İnsanları sevmem. "O zaman ne halt etmeye foruma geldin?" derseniz, inan ben de bilmiyorum. İnsanın kötü bir varlık olduğunu, dünyanın içine ettiğini, çıkar odaklı olduğunu vs. düşünüyorum. İşim gereği her gün insanlarla iç içeyim. Laf anlatmaktan yoruldum artık. Bıktım. İnsansız hava sahası özlemi içindeyim...

Mahlasım İngilizce, artistlik olsun diye değil 20 senedir bu mahlası kullandığım için... Bir sürü anlamı var, çok da önemli anlamlar değil... Aynı zamanda Iron Maiden'ın sevdiğim bir şarkısının da adı falan filan...

Başka ne söyleyeyim? Beşiktaşlıyım... Hastayım... Maç saatinde benim için hayat durur. Senelerdir aynı kahvede, aynı koltukta maç izlerim. Tek ritüelim budur...

Başka?... Hah, motor... En önemlisini unutuyorduk. Hiçbir motor tecrübem yok. Sadece platonik bir aşktı benimki, kendimi bildim bileli. Üç kuruş param vardı, alayım dedim, babam izin vermedi. Babamı kıracağıma, hayallerimi yakayım dedim. Yaş 35, babam da rahmetli oldu... Hanımı ikna ettim. Ve gidip bir tane Regal Raptor DD150E-2 aldım. Beyaz renk. Kısmetse ilk defa yarın kontağını çevireceğim...

Evet, öyle anlatabileceğim uzun uzun motor maceralarım yok. Aldım, hala galeride duruyor. Yarın gidip üstüne binicem. Eğer sürebilirsem eve getiririm, yoksa bir yerde bırakırım, bilemiyorum Buluruz bir çaresini...

Neyse işte, benim de Regal Raptor'um var artık... Hayırlısı... Bakalım neler olacak, heyecanla bekliyorum...