Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

raptors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Uğur Avsr
    SERBEST
     DD250E6C daytona 2013
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    hayırlı olsun hosgeldin motor şehirden kaçmak için her zaman iyi bir bahane oluşturur stres attırır.

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Hoşgeldin murat abi. Hayalini geç gerçekleştirmişsin babanı kırmamak için ama seninde alma zamanın şimdiymiş demek ki kısmet bugüne ve bi regal raptoraymış.. Bende kartalda oturuyorum maltepedede çalışıyorum yakınız birbirimize. İnsanların özelliklede gençlerin bol olduğu ortamda çalışıyosun ve insanlardan sıkılmışsın, bana sorarsan senin motor alma zamanın gelmiş abi. Bu forumdaki herkes gibi sende yakında ayağını yerden kesen seni özgür kılan 2 tekerlikli mutluluk aracınla bi süre vakit geçirdikten sonra anılarını paylaşırsın, bizimlede beraber bi sürüş yaptıktan sonrada eminim bişeler değişcektir. Motorun hayırlı olsun tekrardan hoşgeldin murat abi..

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı CaNeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin murat abi. Hayalini geç gerçekleştirmişsin babanı kırmamak için ama seninde alma zamanın şimdiymiş demek ki kısmet bugüne ve bi regal raptoraymış.. Bende kartalda oturuyorum maltepedede çalışıyorum yakınız birbirimize. İnsanların özelliklede gençlerin bol olduğu ortamda çalışıyosun ve insanlardan sıkılmışsın, bana sorarsan senin motor alma zamanın gelmiş abi. Bu forumdaki herkes gibi sende yakında ayağını yerden kesen seni özgür kılan 2 tekerlikli mutluluk aracınla bi süre vakit geçirdikten sonra anılarını paylaşırsın, bizimlede beraber bi sürüş yaptıktan sonrada eminim bişeler değişcektir. Motorun hayırlı olsun tekrardan hoşgeldin murat abi..
    Öncelikle çok teşekkürler Caner... Benim de iş yeri Kartal'da, daha doğrusu Yakacık'ta her sabah ve akşam ters istikametlere gideceğiz demek ki Bu Hasan Usta'nın önünde duran makina senin mi yoksa? Minibüs caddesinin kenarına park eden? Fotoğrafındaki makinaya baktım da, aynısı sanki... Eğer oysa kaç sefer önünden geçerken hayranlıkla baktığımı hatırlamıyorum bile. Çok güzel motor, sen de kazasız belasız kullanırsın umarım...

Caner Gül
    Mekanik Proje Tasarım
     Yamaha XVS950 A Midnight Star
     Ä°stanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    1,074
    Beğenilmiş
    898
    Alıntı Rainmaker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok teşekkürler Caner... Benim de iş yeri Kartal'da, daha doğrusu Yakacık'ta her sabah ve akşam ters istikametlere gideceğiz demek ki Bu Hasan Usta'nın önünde duran makina senin mi yoksa? Minibüs caddesinin kenarına park eden? Fotoğrafındaki makinaya baktım da, aynısı sanki... Eğer oysa kaç sefer önünden geçerken hayranlıkla baktığımı hatırlamıyorum bile. Çok güzel motor, sen de kazasız belasız kullanırsın umarım...
    Hasan ustayı bilmiyorum abi ama cadde üstünde duran bi spyder var benimkinin aynısı evet gördüm bende bikaç kere tek seleli bi makina ama ben köprünün ordayım emre ajansın bitişiğindeyim abi

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Murat aramıza hoş geldin doğru başlıkta doğru forumdasın
    Yeni RR un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin
    Bence motor hayatı sana çok iyi gelicek aradığın kalabalıktan kaçış özgürlüge sürüş olucak

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba Murat aramıza hoş geldin doğru başlıkta doğru forumdasın
    Yeni RR un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin
    Bence motor hayatı sana çok iyi gelicek aradığın kalabalıktan kaçış özgürlüge sürüş olucak
    Sağol Başkan,

Hoş buldum

Bir süredir burada paylaşılanları okuyorum ve samimiyeti gözlemliyorum. Umuyorum yakın zamanda benim de arkadaşlarla paylaşacak güzel anılarım olur, aslında bir hayli istekliyim yaptığınız organizasyonlara katılmaya...

Bakalım hayat, bu yeni sayfada neler gösterecek bizlere... Tekrardan teşekkür ederim...

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Murat hoşgeldin ) tek tavsiyem var... risk alma yeter. Böylece eve sağlam dönersin...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)