hayırlı olsun hosgeldin motor şehirden kaçmak için her zaman iyi bir bahane oluşturur stres attırır.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

DD250E6C daytona 2013
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)hayırlı olsun hosgeldin motor şehirden kaçmak için her zaman iyi bir bahane oluşturur stres attırır.
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Hoşgeldin murat abi. Hayalini geç gerçekleştirmişsin babanı kırmamak için ama seninde alma zamanın şimdiymiş demek ki kısmet bugüne ve bi regal raptoraymış.. Bende kartalda oturuyorum maltepedede çalışıyorum yakınız birbirimize. İnsanların özelliklede gençlerin bol olduğu ortamda çalışıyosun ve insanlardan sıkılmışsın, bana sorarsan senin motor alma zamanın gelmiş abi. Bu forumdaki herkes gibi sende yakında ayağını yerden kesen seni özgür kılan 2 tekerlikli mutluluk aracınla bi süre vakit geçirdikten sonra anılarını paylaşırsın, bizimlede beraber bi sürüş yaptıktan sonrada eminim bişeler değişcektir. Motorun hayırlı olsun tekrardan hoşgeldin murat abi..![]()
![]()
r
i
0 Rh (+)Öncelikle çok teşekkürler Caner... Benim de iş yeri Kartal'da, daha doğrusu Yakacık'ta her sabah ve akşam ters istikametlere gideceğiz demek kiBu Hasan Usta'nın önünde duran makina senin mi yoksa? Minibüs caddesinin kenarına park eden? Fotoğrafındaki makinaya baktım da, aynısı sanki... Eğer oysa kaç sefer önünden geçerken hayranlıkla baktığımı hatırlamıyorum bile. Çok güzel motor, sen de kazasız belasız kullanırsın umarım...
![]()
Yamaha XVS950 A Midnight Star
İstanbul - Kartal (Anadolu Yakası)
B Rh (+)
YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Murat aramıza hoş geldin doğru başlıkta doğru forumdasın
Yeni RR un hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin
Bence motor hayatı sana çok iyi gelicek aradığın kalabalıktan kaçış özgürlüge sürüş olucak![]()
r
i
0 Rh (+)Sağol Başkan,
Hoş buldum
Bir süredir burada paylaşılanları okuyorum ve samimiyeti gözlemliyorum. Umuyorum yakın zamanda benim de arkadaşlarla paylaşacak güzel anılarım olur, aslında bir hayli istekliyim yaptığınız organizasyonlara katılmaya...
Bakalım hayat, bu yeni sayfada neler gösterecek bizlere... Tekrardan teşekkür ederim...
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Murat hoşgeldin) tek tavsiyem var... risk alma yeter. Böylece eve sağlam dönersin...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)