Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Gorgonzolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gürkan Topçu
    Bilgi İşlem
     2012 250E 9B KLASİK
     İstanbul- Eyüp (Avrupa yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Motor yatar kalkar ya klasiklerde koruma demiri var en fazla arka sinyal kırılır. Sana bişi olmasın yeterki

çok geçmiş olsun.

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    bendeki tek sorun sabah sabah motor itmekten kolum bacağım ağrıdı ve bugünkü halı saha maçında oynayamadım (tedbir amaçlı dinlendirildi, takımdan ayrı düz koşu)... onun dışında canavar gibiyim... yan yatmak iyi oldu aslında düzlemesine girseydim hem masraf hem hasar daha büyük olurdu sanırım, zira arabaya da çarpacaksın falan filan... hep böyleyse düşmeler sorun yok

motor için de iyi oldu bir bakıma, servise girince binbeşyüz noktayı kontrol ettiler... mesela direksiyon çok gevşekmiş, "gezersin yolda böyle, bisiklet gidonu gibi, sıkalım şunu biraz" dediler... "iyi" dedim... denge açısından daha iyi oldu ama eve dönerken bir dönüşü kaçırdım, hakkaten önceki hali çok yumuşaktı...

debriyaj da canavar gibiydi, gerçi 800 metre falan servis ev arası, çok da kullanmadım açıkçası... boş bir alan ve bolca yokuş var burada, deneylerimi orda yapmayı düşünüyorum artık

maalesef haftasonu yağmur diyor, yarın sabah kalkınca canım gene binmek isteyecek ama bu sefer tutacam kendimi... havaya bakar...

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Allah beterinden korusun Murat abi.Bende ilk motorumu aldığımda eve gidene kadar en az bak abartmıyorum en az 30 kere istop ettirmişimdir.Ama Celil abinin dediği gibi şimdi komik geliyor o zamanlarım.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)