Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

tolga gokagac
    kuafor
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

merhaba raptor ridees ailesi

Oncelikle ismim tolga yasim 23 istanbul da yasiyorum angaraliyim bu hafta icerisinde insallah regal raptor 150 cc DDE2 modelinin 2015 serisinden 1 tane almak icin kendimi yollara vuracagim bunun icin onceden gurubunuza katilarak sizlerle bilgi paylasimi yapmak sizlerden gelecek onerilerle yola cikmak istiyorum bu motor askini herkes yasasin yasmak isteyene yasatsin saygilar cumleten.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Tolga aramıza hoş geldin
    İlk motorun olucaksa başlangıç için yeterli iyi bir makinadır seni üzmez ama imkanın varsa 250 cc al derim 150 cc başlangıçta güzel olsada kısa sürede büyütmek istersin ve eskiyi satmak tekrar yeni makina almak daha zor olucaktır makina kontrolü olarak iki makinanın birbirinden bir farkı yoktur birini kullanan diğerinide kullanır inşallah sende kısa sürede gönlündeki motora kavuşur yolların tadını çıkarmaya başlarsın

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    35 yaşımdayım, 3-4 ay öncesine kadar motorun m'sinden anlamıyordum, önce kanuni bd100de çiftlikte kendi kendime motor kullanmayı öğrendim sonra gittim ehliyet aldım şimdi de kullanımı zor dedikleri kısa gidonu olan, 250cc daytonam var alışman 3 gün sürüyor taş çatlasın al kurtul derim ))))

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hoş geldiniz.. Motorunuz hayırlı olsun şimdiden..
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

tolga gokagac
    kuafor
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Benim elimde 5000 tl lik kredi karti mevcut sadece 150 cc lik motora yetiyo yani aklinizda varsa onerebileceginiz baska model marka onlara da bakabilirim ama bu modelde olsun istiyorum motor kullanmamda sikintim yok her motora uyum saglayabilirim ama istegim chopper tarzi motorlar birde kiloluyum 100 kiloyum beni tasiya bilcek bir motor lazim altimda kaybolan bir motor istemem )

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Alıntı minic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim elimde 5000 tl lik kredi karti mevcut sadece 150 cc lik motora yetiyo yani aklinizda varsa onerebileceginiz baska model marka onlara da bakabilirim ama bu modelde olsun istiyorum motor kullanmamda sikintim yok her motora uyum saglayabilirim ama istegim chopper tarzi motorlar birde kiloluyum 100 kiloyum beni tasiya bilcek bir motor lazim altimda kaybolan bir motor istemem )
    Tolga nakit yoksa kart ile sadece 0 makinalarda kartlı satış var chopper tarzı en ucuz RR 150 cc var oda yukarıda linki olan motosikletcimde 5500 tl + plaka ve ruhsat masrafları işlemleri kendin yaparsan 250 tl - muameleciye verirsen 450 tl gibi masrafı var
    Makina altında küçük kalırmı ? bir bayiye git makinayı incele üzerine otur resim çek bak kararı sen ver
    Taşırmı ? zorlamazsan dikkatli kullanırsan taşır sorun olmaz

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Kardeş belki bana düşmez ama bence acele etme o zaman. Mümkünse bir kaç ay sabredip üstüne 2000 lira biriktir derim. Galerilerde 2. ellerde bazen kart geçiyor. 7000 lira civarında temiz regal bulabilirsin bence. Araştır derim acele etmeden...

tolga gokagac
    kuafor
     yok
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    150 lik beni uzun bor sure gotururse 2. Motor icin 2 sene bekleyecegim ondan simdilik sadece ise gidip gelmede kullanicam yeter deeseniz 150 de olur benim icin benim derdim sadece 150 lik bana sikinti sorun cikarirmi cok mu titriyo nedir ne degildir bilmiyorum vibrasyon var diyolar zarari olurmu

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Tolga hoşgeldin, öncelikli başlangıç için mantıklı bir tercih, zamanla bütçeni toparladıktan sonra cc yükseltirsin.
    Önemli olan başlangıç yapmak, 150 ile başlar yetmediği yerde borcunu bitirmiş olursan satar üzerine biraz koyar bir üst segmentine geçersin. Şimdiden hayırlı olsun.

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Hoşgeldin Tolga,

Hiç düşünme al 150 lik bence, beğenmezsen satarsın, dünyanın sonu değil...

Vibrasyon falan yok, chopper için bile fazla sakin bence, zaten aletin limitleri belli, zorlamanın manasızlığına Celil Abi değinmiş...

Ruhsat+plaka işlemlerini ben müşavire 300 tl karşılığında yaptırdım (İstanbul ataşehirde 2 hafta önce). Bir tek emniyete imza atmaya gidiyorsun bir dakika sürüyor, gerisini onlar hallediyor. Aksi halde randevu bulmak çok zor, adamlar (komisyoncular) kombine alır gibi kapatmışlar randevuları...

İşe gidip gelmeye yeter de artar bile, eğer Beylikdüzü-Kartal falan yapmayacaksan her gün

Hayırlı olsun şimdiden...

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)