Merhaba ben regal raptor 150 dd e2 alicam bana bu konu hakkindaki goruslerinizi anlatirmisiniz kullanimi nasil vibrasyon varmidir.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
istanbul
A Rh (+)Merhaba ben regal raptor 150 dd e2 alicam bana bu konu hakkindaki goruslerinizi anlatirmisiniz kullanimi nasil vibrasyon varmidir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Tolga aramıza hoş geldin
Kendini alttaki linkteki tanışma başlığında tanıtırsan seviriz
http://www.raptorriders.com.tr/forum...newthread&f=27
2011 model ve üstü yeni kasa blansörlü modellerde vibrasyon yok hava soğutmalı kullanımı rahattır şehir içi yeterli iyidir forumları okursan pekçok detaylı bilğiye ulaşabilirsin inşallah kısa sürede gönlündeki makinaya kavuşursun![]()
yok
istanbul
A Rh (+)Tesekkurler celil abi cok sagol![]()
r
i
0 Rh (+)Günaydın Minic,
Aynısından çok kısa bir süredir kullanıyorum. Öncesinde hiç vitesli bir motosiklet kullanmamıştım. Kontrol edilmesi çok da zor olmayan, güzel bir alet olduğunu düşünüyorum. Almadan önce (3 sene kadar bekledim) hiç abartmıyorum bin sayfadan fazla yazı, saatlerce video seyrettim ve şunu söyleyebilirim ki hakkında yazılanların %90 ı doğru. Sadece ekleyeceğim, oldukça hassas bir alet. Öyle sert, metal görünüme aldanıp dan dun kullanıma pek uygun değil.
Gidon sertliği, debriyaj boşluğu gibi kişiselleştirilmesi gereken ayarları mevcut. Viteslere hemen alışamayabiliyorsun önceki deneyimlerine bağlı olarak. Bu nedenle bence önce sana en yakın Raptor servisini bul, git tanış. Burada çok tecrübeli arkadaşlar var, sayfalarca anlatmışlar, onları oku.
Umarım en kısa sürede istediğin makinaya kavuşursun...
Özet : Al, iyidir...
Hoşgeldin...

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Selam tolga kardeşim öncelikle aramıza hoş geldin.
Murat kardeşim gerekeni yazmış. Şimdşiden hayırlı olsun diyelim.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)