Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    paradidlecraft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga tunca
    öğrenci
     yok
     antalya
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    8

Selam,Ah bu chopperlar

Selamlar abilerim..Az kaldı raptor ailesine katılacagım fakat kafamda deli sorularr..
    Arkadaş,chopper tarzı motorların ozellıklerını,vitrinlerini,kullanıcı forumlarının hepsını en alttan en ust modellere kadar arastırdım.
    Süperlighttan baslayarak Elecktra glide a kadar.Yalnız soyle bırsey var,Kimse memnun degıl! adam süperlightada gömmüş,regalede gommus harleyede gömen var.Yani harleyın ustu olsa onada gomecekler.! bunun sebebı assa yukarı belli maddi durum kriterlerı ama neden kımse yüzdeyüz emın olamıyor onu anlıyabılmıs degılım.Gözünüzü seviyim regal raptor daytona 250 kullanan abılerım bana bı detay bılgı atsın destek olsun.İçimiz rahatlasın yahuu ) eyw

Kadri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadri P.
    Bilişim
     DD250e-9b (2016)
     İstanbul
    Beğenmiş
    29
    Beğenilmiş
    15
    Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz

RR makinelerin bence kronik bir sorunu yoktur. Tüm dostlarıma tavsiye ettim aldırdım. Bakımlarını zamanında yaptırdılar ve şu ana kadar ahım şahım bir problemle karşılaşmadılar. Ama bu her makinede olduğu gibi sorun çıkarmayacağı anlamına gelmez. 2. el bir makine almayı tercih ederseniz sorun çıkarma olasılığı artacaktır. Benim elim anahtar tutmaz motordan hiç anlamam derseniz kafanızın rahat olması için 2 yıl garantili sıfır km makine almanızı tercih ederim. İhtiyaçlar çerçevesinde hor kullanılmadığı sürece sizi 3-4 yıldan fazla taşıyacağına eminim.

Motor piyasasında gömenlerde olur göklere çıkaranlarda olur. Bu konu aslında, bence motoru sevmekle alakalıdır. Bence ticari amaçla makine alınmamalıdır. Kul yapısıdır ne olacağı belli olmaz. Zevk meselesidir.

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    İkinci el ya da sıfır farketmez her türlü problem çıkarma ihtimali var, en pahalı markanın bile. Örneğin benim ön fren diskim fabrika çıkışı eğri geldi. O yüzden bu konuya takılmaktansa doğru düzgün bir servisi var mı, yaşadığın şehirde bu makinenin sorunlarına ya da sistemine alışık, doğru, dürüst, ve becerikli bir usta var mı konusu çok daha önemli. Ben Daytona kullanıyorum 250cc. Gayet de yeterli ve keyifli, ancak aldığımdan beri Antalyanın Nebioğulları Motor mağazası ve onların yetkili servisi Coşkun Motor'un düzenbazlık ve yalanları yüzünden burnumdan geldi.

Sen sen ol önce bi servisini ve satıcısını araştır, sonra motoru al. Hangi marka olursa olsun...

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Selam Tolga,

Eski bir Çin atasözü der ki "demirden korksaydık motora binmezdik". Tam olarak böyle değildi sanıyorum ama sen anladın beni

Abi ben de senin gibi epey bir araştırma yaptım ama o istediğin "garanti" mümkün değil. O yüzden - aceminin bayrak sallayanı olduğum da düşünülünce - az para vererek ve sıfır alarak başlamayı uygun gördüm. Bu anlamda sana Raptor almanı öneririm, yeni başlayan bir arkadaşın olarak...

Ancak diğer arkadaşların değindiği servis mevzusu çok önemli. Alacağın motorun kişiselleştirilmesi gereken özellikleri var. Ben sıfır motorumu ilk aldığımın ikinci günü yolda kaldım ve çekici çağırmak zorunda kaldım. Allahtan çok iyi bir servisim vardı ki, aldılar geldiler motoru bütün ayarlarına baktılar. Akşam aldığımda eve dönüş sapağını kaçırdım, o kadar fark vardı gidon sertliği, debriyaj hepsi değişmişti. Parça değil bak, ayarlardan bahsediyorum... Şimdi canavar gibi çok şükür, alışana kadar ve alıştığın set-up çok önemli...

Kendi adıma konuşuyorum, bir motora 80 bin lira verecek bütçem olsaydı Harley Davidson alırdım. Yoktu, Regal Raptor aldım. Bu Chopper aşkı, bence motosiklet aşkından farklı bir şey... Kawasaki Ninja, Hayabusa mı ne ondan görünce kafamı çeviriyorum yolda, bana göre değil racing olayları mesela... Zevk meselesi...

Chopper'lara ilişkin bir enteresan nokta da şu, dışarıdan çok sert gözükmelerine karşın, çok narin aletler olmaları. Langır lungur kullanılmaya gelmiyor, kadına davranır gibi davranmak lazım. Sen onu sev, o da seni sevsin hesabı...

Abi çok düşünme al gitsin ya, beğenmezsen satarsın. Neticede, deneyimdir. Bilmediğin şeyler öğreneceksin, yaşayacaksın. Bunun için birkaç bin lira zarar etsen de bir şey olmaz... Bu kadar adamın motoru bi şekilde gidiyorsa, seninki de gider kardeşim, rahat ol...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Tolga aramıza hoş geldin
    Dediğin gibi hangi motor hangi marka olursa olsun mutlaka beğenen ve beğenmeyen var bu kişilerin beklentilerinden kaynaklanıyor
    Örneğin Regal Raptor bir çin makinası görsel anlamda büyük makina sekmentteki makinalarla aynı olan fiyat olarak çin makina fiyatına olan ama kalite olarak çin makinaların çok üzerinde bir kaliteye sahip olan yolda bırakmadan keyfini sürdümüz bir makinadır bu paraya makinadan profesyonel markaların kalitesi beklemek yanlış olur atalarımız ne demiş ne kadar ekmek o kadar köfte
    Buradaki arkadaşların neredeyse hepsi RR kullanıcıdır ve biz hepimiz bu makinayı severek ve önemli kronik bir sıkıntı arıza yaşamadan yolda kalmadan keyfini sürüyoruz inşallah kısa sürede sende gönlündeki makinaya kavuşur bu keyfi yaşamaya başlarsın

mahmut akdağ
    doktor
     harley davidson xl883
     Tekirdağ
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Merhaba Tolga
    bende başlangıç olarak RR 250 9 B ile başlayanlardanım ve yeniyim. Celil başkan açıklamış aslında seçim kriterlerini. Ama araştırıken parça fiyatlarını da araştırırsan iyi olur. Bir de fuara gitttiysen motorlara dokununca hissediyorsun. Ben fuara gidince diğer motorları yakından incelediğimde çok iyi bir karar verdiğime daha çok ikna oldum. RR yoktu ama diğerlerini inceledim. Malzeme kalitesi açısından RR çok iyi. Kawasaki, suziki, honda vb. hariç ama onlarında fiyatları belli. Bu fiyata RR derim. Parça fityatları konusunda bu sitenin sponsorlarının sitelerini incele. diğerlerini de incele. Sorunsuz araba da yok. Sorun çıkması değil çözümü önemli bence. Kolay gelsin.
    Live Love Ride Regal Reptor

Potenza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Korhan B.
    End.Müh.
     Gitti kuzucuk..
     İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Tolga hoş geldin,
    Herkes bir markayı göklere çıkarır, yerlere indirir falan filan.
    Benim ilk motorum mondial di, yıllar önce. Ben o motorla ne yollara girdim , nerelere gittim bir gün olsun tık etmedi.(ki o zamanki çin kalitesi yerlerdeydi)
    Yıllar geçti filan derken Honda ile devam ettim yoluma, ta ki günün birinde chopper ım gelene kadar
    Regal, emin ol , bu kadar marka arasında orada burada reklamı olmayıpta, bu kadar seveni olan ve bir o kadar da çok satan bir marka, aldıktan sonra bende şaşırdım.
    Fiyatına göre bence en iyi marka bu sınıfta. Arıza konusuna gelince, sıfır BMW 1200gs alan arkadaşımda oldu 2 gün sonra yolda kalan. Yani arıza yapacak diye bu motorsikletlere binmeyecek değiliz, belli başlı konular var ki, bu siteyi iyi inceler ve o konulara dikkat edersen, hiç bir şey olmaz. Regal ile yaz sıcağında akdeniz - ege turu yapanlar var. Öyle uzaktan çamur atmakla olmuyor o işler... Ben de çok araştırdım, eğer beğendiysen ve fiyatı da bütçene uygunsa al arkadaşım.
    Ben ki kılı 40 yararım o kadar okuduktan sonra aldım , ki senin duyduklarının çoğunu bende duydum, yok o kadar.
    Diyelim ki sorun yaşadın, bu sitede herkes yardımcı olur sana, diyelim ki parça ihtiyacın var, bu sitenin sponsorlarından parça bulabilirsin, bırak herkesin her dediğine.
    Gelsinler bana bir söylesinler bakalım, cevap vereyim..2. motor olarak aldım, sorun çıkarsa bile içim rahat.
    Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)

paradidlecraft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tolga tunca
    öğrenci
     yok
     antalya
    Beğenmiş
    4
    Beğenilmiş
    8
    Yüreğime su serptiniz be abi : ))
    Uzun uzun anlatmışsınız ne güzel,insan ne kadar emin olursa olsun ufacık bı gaza,desteğe ihtiyaç duyarya işte öyle abi tek tek teşekkür ederim hepınıze : )) En kısa sürede Daytona'm la aileye giriş yapacağım hayırlısıyla. Çok memnun oldum

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Regal Raptor bir prestijdir yolda parkta hayran bırakır
    Regal Raptor dosttur arkadaştır yeni çevre arkadaş kazandırır
    Regal Raptor bulmacadır Cçözümü Celil Abi dedim :-D
    Regal Raptor özgürlüktür ancak buna cesaret edip sahip olan yaşayabilir
    Regal Raptor candır bunu ancak yaşayan bilir ;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Hayatımda yaptığım en iyi hareket Daytona satın almak bir sonraki en iyi hareketim ise HD NightRod olacak ;) anlatabildim mi ;)

( şşştttt Ollie duymasın çok kızar )
    Konu ersupalit tarafından (24.March.2015 Saat 03:12 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)