Tolga hoş geldin,
Herkes bir markayı göklere çıkarır, yerlere indirir falan filan.
Benim ilk motorum mondial di, yıllar önce. Ben o motorla ne yollara girdim , nerelere gittim bir gün olsun tık etmedi.(ki o zamanki çin kalitesi yerlerdeydi)
Yıllar geçti filan derken Honda ile devam ettim yoluma, ta ki günün birinde chopper ım gelene kadar
Regal, emin ol , bu kadar marka arasında orada burada reklamı olmayıpta, bu kadar seveni olan ve bir o kadar da çok satan bir marka, aldıktan sonra bende şaşırdım.
Fiyatına göre bence en iyi marka bu sınıfta. Arıza konusuna gelince, sıfır BMW 1200gs alan arkadaşımda oldu 2 gün sonra yolda kalan. Yani arıza yapacak diye bu motorsikletlere binmeyecek değiliz, belli başlı konular var ki, bu siteyi iyi inceler ve o konulara dikkat edersen, hiç bir şey olmaz. Regal ile yaz sıcağında akdeniz - ege turu yapanlar var. Öyle uzaktan çamur atmakla olmuyor o işler... Ben de çok araştırdım, eğer beğendiysen ve fiyatı da bütçene uygunsa al arkadaşım.
Ben ki kılı 40 yararım o kadar okuduktan sonra aldım , ki senin duyduklarının çoğunu bende duydum, yok o kadar.
Diyelim ki sorun yaşadın, bu sitede herkes yardımcı olur sana, diyelim ki parça ihtiyacın var, bu sitenin sponsorlarından parça bulabilirsin, bırak herkesin her dediğine.
Gelsinler bana bir söylesinler bakalım, cevap vereyim..2. motor olarak aldım, sorun çıkarsa bile içim rahat.