Tekrar merhaba, konu birtek benden yürüdüğü için güncelleme yapayım istedim

Öncelikle ilk mesajımı yeniden okudum, motor olarak Freedom a haksızlık yaptığımı düşünüyorum, yaşadığım sorunların bütünü Vale firmasının özensizliğinden kaynaklıydı....Kaza kısmını atlarsak, yeni deneyimlerimi aktarmaya devam etmek isterim.

Motorumla şuan 12000km yi deviridm.ilk mesajın üstüne İzmir-İstanbu-Bursa-Sakarya turlarım oldu ve tüm olumsuz başlangıçlara rağmen motor daha tık demedi, yolda bırakmadı çok şükür.

12000km de toplam 10 kez yağ değiştirdim(pimpirikliyimdir, 1000km de değişirim)
1 kez buji değişti
1 kez karburator ve subab ayarı yapıldı

+Motorun max düz yol hızı 120km/h(gps ölçümü) - 8000 devirlerde ki tek silindir 4 zamanlı için iyi bir değer.Yağ soğutmalı olmasıda ayrı bi artı.
+Motorun gücü yokuş yukarı dahi çok iyi, 5. vites de dahi düşüş olmuyor.Düz yolda bu durum 6. vites olsaydı süper olurdu hissiyatı yapıyordu, bu yüzden ön 15 dişliyi freedom kullanıcıları olarak 16 yaptık.Epey memnunuz.Uzun yolda çok farketti.Motor 130 km/h düz yolda sabit hız gidebiliyor ve bunu 7000 devirde bağırmadan yapıyor.Motor rahatladığı için artık zaten az olan titreşim tamamen kesildi. ( balansör olması avantajlı)

-İlk mesajda servis ve Falcon fabrikası için yazdıklarım aynen geçerlidir.freedom grubumuz var ve km saati, benzin göstergesi kronik bozuk ve fabrika ilgisiz.Eylülde sipariş edilen km saati aralıkta geldi, oda bozuk çıktı...Dayanamayıp skygo250 nin saatini monte ettim(60tl ye izmirden aldım) .Benzin göstergeside uzun bekleyiş sonrası geldi, şükür çalışıyor Kısacası biz falconcular yanlızız...allahtan parça vs uyuyor, uyduruluyor...

Neden bu motora haksızlık ettiğime gelirsek, raptor ve kuba hakkındada detaylı okumalarım sonucu okadar kronik mekanik sorunlar ve servislerle ilgili yazı okudumki, bizimkine gene şükür dedim... whatsapp grubumuzda 10 kişiyi geçtik, daha kimsede mekanik tek sorun yok...(km sayacı ve benzin göstergesi dışında)

-Plastik aksamı hakkında söylediklerim aynen geçerlidir.Aynı motora sahip arklarımında Yan plastik kapak vida yerleri kırıldı.Conta vs ekleyerek tutturuyoruz.Hatta benim sol yan plastik kapak otobanda uçtu.bu konuda umarım yeni parti plastik kalitesi daha ii olur...

Kısacası Motorumun fanatiği değilim, ama düşük bütçe fiyat performans açısından tavsiye ediyorum...En azından kuba superlight 200 yerine 2000 daha az verip direk freedomu alırlarsa daha rahat ederler, onlarında problemleri bir ton ve bizim motor daha iyi ve ihtişamlı orası net

Umarım sağ salim kazasız belasız bu yazıda çıkarıp, altıma bi dragstar çekeceğim