Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

erkan baykal
    öğrenci
     regal raptor Daytona 250 6c
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

selamlar RR ailesi !

Merhabalar .. İsmim erkan gaziantepde yaşıyorum ve gaziantep üniversitesinde elektrik elektronik müh. okuyorum .. Yaşım 23 .. Dün 2, el beyaz daytona 250 cc sahibi oldum .. Bi sorum var .. Motorumun en ucuz sıgortası 390 lıra cıkıyor :( sıgortacım baska motormus gıbı gostererek 270 e yapayım sana bır sıkıntı cıkarmaz dıyr nasıl yapmalıyım .. daha ucuz cıkmaz mı :( ılk motorlu aracım .. Fakat 5 senede 2 tane kucukde olsa kazam var abımın arabasıyla buda buyuk ıhtımalle fıyatı arttıran bır etken yaşım gıbı !! Yardımlarınızı beklıyorum .. Şimdiden teşekkürler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,104
    Merhaba Erkan G.Antep'den aramıza hoş geldin yeni Daytonan hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin
    Malesef siğorta fiyatları çok yüksek çıkıyor firmalar arasındaki fiyat yarı yarıya fark edebiliyor her firmadan mutlaka fiyat almak lazın Siğortayı farklı model gösterek yaptırmakta sakınca yok sonuçta modele göre ödeme yapılmıyor ödeme limitleri tüm motorlarda aynı ayrıca geçmişte bizim regal raptor lar siğorta listelerinde çıkmıyordu pek çok kere başka marka gösterek yaptık plaka ,şase,motor noları doğru yazılsın yeter kolay gelsin

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Erkan hoşgeldin, yeni daytonan hayırlı olsun...

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Erkan hayırlı olsun hoş geldin sigorta fiyatı yaşa ve plakanın alındığı yere göre değişiyor. mesela ben motosikleti 100 liraya sigortalattım. Yaşın ilerledikçe ve (Allah hiç göstermesin) kaza yapmadıkça hasarsızlık indirimi de olacaktır. Boş ver genç ol sigorta problem değil ödenir ama o yaşlar geri gelmiyor.
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

erkan baykal
    öğrenci
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkür ederim herkese .. Hoş bulduk bu arada.. Forumu uzun zamandır takip ediyordum ama üye olup hiç yazmadım .. Motorumun olmasını bekledim nedense sigorta konusunda da artık başka model ile yaptıracağım ..

benal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

benal
    memur
     YOK
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Erkan hoşgeldin. Bende gaziantepdeyim lakin şimdilik motorum yok, bakıştırıyoruz sağa sola mehmet kardeşim var Gaziantepde onunla tanışırsan eminim sana birçok konuda yardımcı olacaktır.

erkan baykal
    öğrenci
     gaziantep
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hoşbulduk abi .. Mehmet kardeşimle tanışmayı bir şeyler öğrenmeyi çok isterim .. Umarım sende en yakın zamanda gönlüne göre bir motor sahibi olursun

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)