Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Mesut82 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mesut altay
    Bilgi işlem
     regal raptor spyder 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesut yazılanları yanlış anlamışsın kimse kötü niyetli ve farklı bir anlayışla yazmamış
    alınganlık yapmana gerek yok yazılanlar samimiyetten kötü niyet ve karşı tavır yok şevkin kırılmasın çok güzel çalışmalar yapmışsın emeğine sağlık bizlerde bundan faydalanmak isteriz
    Teşekkür ederim abicim foruma ilk katıldığımdada sana söylediğim gibi çok sağlam bir modifiye yapacağımdan sana bahsetmiştim Allahın izni ile gene yapacağım maksadım burdan para kazanmak değil maksadım en az harcama ile bir harley motordan daha yakışıklı bir şey çıkarmak vede kendim yapmak ama bu akşam hırs yaptım
    Allahtan bir engel gelmezse yarın motorumu toplayıp seramik işine başlamak istiyorum ki burdan sizinle paylaşıp başka arkadaşlarımada ilham olmak isterim elin gavurundan bizim neyimiz eksik tam tersine fazlamız yani İmanımız var Elhamdulillah

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Mesut82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim abicim foruma ilk katıldığımdada sana söylediğim gibi çok sağlam bir modifiye yapacağımdan sana bahsetmiştim Allahın izni ile gene yapacağım maksadım burdan para kazanmak değil maksadım en az harcama ile bir harley motordan daha yakışıklı bir şey çıkarmak vede kendim yapmak ama bu akşam hırs yaptım
    Allahtan bir engel gelmezse yarın motorumu toplayıp seramik işine başlamak istiyorum ki burdan sizinle paylaşıp başka arkadaşlarımada ilham olmak isterim elin gavurundan bizim neyimiz eksik tam tersine fazlamız yani İmanımız var Elhamdulillah
    Çok güzel harika hedefler ve dediğin gibi az bütçe ile neden olmasın senin gibi yetenekli arkadaşlar var oldukça olmaması için sebep yok
    Ve şundan kesinlikle emin ol alttaki yazılanlar kesinlikle yaptıklarını beğenip senin bilğinden faylanmak amaçlı yazılardı yazan arkadaşları çok yakından tanıyorum oda çok meraklı bir arkadaş çalışmalarını takip edicez yeni gelişmeleri paylaşımları bekliyoruz kolay gelsin

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Alıntı Mesut82 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    makarasına yazmış olduğum cevabı ciddiye alıpta bana çorba ayarlamak istiyenler olmuş rızkı veren Allahtır nasibinde varsa gelir ta fizandan nasipte yoksa ne kadar uğraşsanda akar ellirnden demiş Mevlana Hz. o ciddiye alanlar tirilyon versende yapmam ama insanca isteyene bedava yaparım bir diğer mesele ben kullandığım maddeyi yazsamda nerden bulacaksın sen ben zor temin ediyorum sen nerden bulucan her neyse konu aldı başını başka yerlkere kaydı mümkünse konu kapansın benim bu işte zevkim kalmadı hadi bana eyvallah
    Kardeşim cevabımı çok çok yanlış anlaşılmış kesinlikle bahsettiğin gibi bir niyetim olmadı yinede özür diliyorum demekki ben yanlış anlatmışım,tamamen buradaki samimiyete güvenerek yazdığım bir cevaptı çok üzüldüm gerçekten.Trilyonum yok bedavada istemem sadece niyetimin bu kadar kötü olmadığını bil yeterli benim için

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)