Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

SECO41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TACETTİN KAYRA
    MEMUR
     REGAL RAPTOR
     DİYARBAKIR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

ırmak pazarı rezilliği

İnsanları saygıya davet ediyorum https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2655508

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Tacettin tepkinde tamamiyle haklısın ve bu zihniyette firmalardan kesinlikle alışveriş yapmayıp sosyal medyadan yaptığı terbiyesizliği yaymamız lazım

D e m i r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Demir
    diğer
     Regal Raptor
     Adana
    Beğenmiş
    24
    Beğenilmiş
    3
    nerden alışveriş yapalım bir yol gösteresiniz Ali Demirtaş çok pahalı satıyor

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı D e m i r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden alışveriş yapalım bir yol gösteresiniz Ali Demirtaş çok pahalı satıyor
    Ali usta parçaları sadece distiribütörden alıp satabiliyor ve iskonto payını kullanarak distribütörden daha ucuza satıyor

Serkan Kürkçü
    Asker
     Honda Shadow 750
     İstanbul - Yeşilköy (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    34
    Beğenilmiş
    26
    Bu adamın dükkanına gittim ben hatay/kırıkhan da internetteki gibi bi yer hayal ederken karşıma sebze hali çıktı,karma karışık tertipsiz düzensin ve AYNI İLGİSİZLİK.O zaman forum a yazmıştım kimse burdan bişe sipariş etmesin gelmez o çapta bir esnaf değil diye...

D e m i r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Demir
    diğer
     Regal Raptor
     Adana
    Beğenmiş
    24
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ali usta parçaları sadece distiribütörden alıp satabiliyor ve iskonto payını kullanarak distribütörden daha ucuza satıyor
    valla hocam bir yerde egsoz 300 tl iken, kendisi 450 TL istiyor. Daha ucuz bişey sattığını görmedim. Emre motordan yarın araştıracam. aynı parçaları daha ucuza satan bir sürü yer var.

Özgür Bayram
    Muhasebeci
     RR DAYTONA 350 SİYAH
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    20
    Alıntı SECO41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsanları saygıya davet ediyorum https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2655508
    Evet arkadaşlar destek verelim pls

Konuyu başlatan arkadaşım insanları saygıya davet ederken telefonda kendi yapmış olduğunuz saygısızlıkları neden belirtmiyorsunuz.Size regal raptor parçalarına yeni girdiğimizi bazı parçaların disbirütörden geldiğini ilk telefon görüşmemizde belirtmiştik Bununda biraz zaman alacağınıda ek olarak belirtmiştik size.Sizde bir sorun olmadığını temin edip göndermemizi söylemiştiniz.Ve bunun akabetinden ertesi günler her gün arayarak ne olduğunu sormuştunuz bizde her aramanızda size temin ediyoruz bilgisini vermiştik.Bu süreç sipariş tarihinden itibaren 3 veya 4 gün sürdü.En son telefon açtığınızda Biraz sabır etmenizi ki aceleniz var ise başka firmalardanda temin edebileceğinizi belirttik bunun üzerine size ağır konuşmaya başladınız bu ağır konuşmalarınızın üzerine siz siparişinizi iptal edip tutarı tarafınıza geri iade edeceğimizi belirttiğimizde.Sizin hakaret dolu kelimelerinizle bizi rezil edeceğinizi şikayet edeceğinizi v.s belirttiniz.Bizde size şikayet etmenin kanuni hakkınız olduğnu belirttik.
    Kısaca bizler ticaret yaparken insanlara hizmet etmek ve bu ticaretten kar sağlamak için buradayız.Telefonda müşterimizi bize hakaret etmesi sizce normal bir durummu.Hepinizden özür dileyerek şunu belirtmek istiyorum.Sizler yaşantınız boyunca karşınıza çıkan insanların % kaçını memnun edebiliyorsunuz.Lütfen insanlar hakkında yorum yaparken önce iğneyi kendinize sonra çuvaldızı karşı tarafa batırın.
    Biz Irmak pazarı Motosiklet yedek parça (www.rialli.com) olarak elimizden geldiğince insanlara hizmet etmeye çalışıyoruz.Herhangi bir hatamız var ise buradanda özür dileriz.
    Konuyu yazan arkadşım seni allah'a havale ediyorum.saygılar

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Kurtuluş bey (ırmak pazarı) olay 5 ay önce olmuş bir arkadaşımız mağdur olduğunu yazmış ve sizde direk konunun muhatabı olduğunuz için sizede herkes gibi sevgi ve saygı çerçevesinde söz hakkı vererek tabiki olayın doğrusunu ögrenmek istiyoruz şikayetci olan üye arkadaşımız kış dolayısı ile 4 aydır aktif değil ama konuyu görürse dönüş yapacaktır iyi günler

SECO41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

TACETTİN KAYRA
    MEMUR
     REGAL RAPTOR
     DİYARBAKIR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation

Sayın ırmak pazarı yetkilisi... bana cevaben yazdığınız yazıyı yeni okudum sanırım hakkınızda yazdığım yazının üzerinizde bayağı etkisi olmuş ki yazdığınız yazıda gayet kibar olduğunuz kanısına vardım.siz bir işletmesiniz bizler gibi motorsiklet kullanıcıları sayesinde ticaret yapıyorsunuz.Bu kibar tavrınızı keşke telefon görüşmelerinde yapsaydınızda firmanız kötü bir şöhrete sahip olmasaydı.Yazınızda doğal olarak kendinizi savunuyorsunuz fakat sizinde belirttiğiniz gibi elinizde olmayan ürünleri sitenizde stokta var olarak belirtiyorsunuz.bende doğal olarak stoklarınızda olan ürünün 4-5 günde kargodan çıkmamasını sorgulamak hakkına sahibim.Bu sebepten dolayı yazınızın benim neznimde geçerli olmadığını tarafınıza buradan belirtmek isterim.Saygılarımla...

Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler