Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Okan Yasan
    Avukat
     Daytona 350
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Herkese selamlar, tavsiyeleriniz beklenmekte :)

Merhabalar,

Daha önce 125'lik scooter motorum olmuştu geçtiğimiz yaz sattım ve bu yaz daha farklı ve bir tarz ve büyük motor alacaktım,

Nitekim geçen hafta yaptığım araştırmalar sonucu Regal Raptor Daytona 350 Cc motor almaya karar verdim. İzmir'de uygun fiyatlı bir motor buldum ve sahibiyle konustuk. Bana güven verdi ve gittim yanına, motor tertemizdi hiç bir yerinden ekstra ses gelmiyordu, özenilmiş bir motordu ve tüm kronik arızaların giderildiği ve nasıl giderildiğini anlattı. Nitekim aldım motoru İzmir'den Ankara'ya sorunsuz bir şekilde binerek geldim. (daha önceki scooterı da Antalya'dan almıştım ve yine binerek Ankaraya gelmiştim.Sym Fiddle 2 modeli merak edenlere)

Dün akşam geldim motoru eve park ettim ve sabah işe geldim. Şu an kullanmak için sabırsızlanıyorum.

Bu forumu biraz okudum ve yeni bir Raptor Rider olarak üye oldum. Herkese Merhabalar.

Şimdi sorularım var size,
    1- Yeni aldım ve uzun yol geldiğim için bakım yaptırmak istiyorum. Ankara'da nereyi tavsiye edersiniz?
    2- Kask ihtiyacım var yine tavsiye ettiğiniz yer marka model vs var mı?
    3- Özellikle dikkat etmemi tavsiye ettiğiniz hususlar var mı?

cevaplarınız için teşekkür ederim.
    İyi forumlar.

İlker Akgül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Akgül
    Hemşire
     VİRAGO 535
     Antalya
    Beğenmiş
    382
    Beğenilmiş
    144
    Hoşgeldin okan tanışma başlığında kendini tanıtirsan iyi olur Ankara li ve daytona kullanan arkadaslar sana servis konusunda cevap verir mutlaka kask için ben Ls2 kullanıyorum hayırlı olsun keyifli suruşler

Antalya-Merkez
    ilker akgül ANTALYA-MERKEZ

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Yeni daytonan hayırlı olsun ve aramıza hoşgeldin.

İlkerinde söylediği gibi bir başlık açıp kendini tanışma bölümünde tanıtırsan konular biribirine karışmaz.

Normalde bu tür mesajları Celil Başkan yazar ama bu aralar boşluk oluşmaması için bildiğimiz kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Daha önceden tecrübeli olduğun için motorun bir problemi olmadığını yazmışsın. Zaten uzun bir yol yapmış ve bu sürüş esnasında olumsuz bir durum görmediysen korkacak birşey yoktur zaten.

Sadece km durumuna göre klasik bakımını yapıp (yağ, buji vs.) rahatlıkla yoluna devam edebilirsin.

Kask konusunda ise bu zevkle alakalı olduğu için, hem zevkine hem bütçene uyacak bir kaskı internet sitelerinden alman hem seçenek hemde fiyat olarak sana daha avantajlı olacaktır.

Kask olarak sitede arama yaptırırsan konu başlıkları karşına çıkacaktır. Paylaşılan bilgiler ve yorumlar sana fikir verecektir.

Tekrar hoşgeldin, motorun için ilk 'lık benden olsun.
    Resimlerini bekliyoruz.

Alıntı okanysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Daha önce 125'lik scooter motorum olmuştu geçtiğimiz yaz sattım ve bu yaz daha farklı ve bir tarz ve büyük motor alacaktım,

Nitekim geçen hafta yaptığım araştırmalar sonucu Regal Raptor Daytona 350 Cc motor almaya karar verdim. İzmir'de uygun fiyatlı bir motor buldum ve sahibiyle konustuk. Bana güven verdi ve gittim yanına, motor tertemizdi hiç bir yerinden ekstra ses gelmiyordu, özenilmiş bir motordu ve tüm kronik arızaların giderildiği ve nasıl giderildiğini anlattı. Nitekim aldım motoru İzmir'den Ankara'ya sorunsuz bir şekilde binerek geldim. (daha önceki scooterı da Antalya'dan almıştım ve yine binerek Ankaraya gelmiştim.Sym Fiddle 2 modeli merak edenlere)

Dün akşam geldim motoru eve park ettim ve sabah işe geldim. Şu an kullanmak için sabırsızlanıyorum.

Bu forumu biraz okudum ve yeni bir Raptor Rider olarak üye oldum. Herkese Merhabalar.

Şimdi sorularım var size,
    1- Yeni aldım ve uzun yol geldiğim için bakım yaptırmak istiyorum. Ankara'da nereyi tavsiye edersiniz?
    2- Kask ihtiyacım var yine tavsiye ettiğiniz yer marka model vs var mı?
    3- Özellikle dikkat etmemi tavsiye ettiğiniz hususlar var mı?

cevaplarınız için teşekkür ederim.
    İyi forumlar.

ersupalit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suphi Ilhan Yılmaz
    Dişhekimi
     RR Daytona 250cc Beyaz
     Antalya
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    5
    Merhaba arkadaşım Daytonan hayırlı olsun. Bakım konusunda söylenecekleri zaten Ömer arkadaşım söylemiş. Benim kask konusuna bir iki eklemem olacak...

Gücünün yettiği en üst seviyedeki ve kalitedeki kaskı alman senin için daha iyi olacaktır emin ol. Kaska vereceğin paraya acıma, güvenlik ve can meselesi sonuçta. Bilinmiş, kendini ispat etmiş markalar tuzlu da olsa tercihin olsun... Ha bir de bence internetten sipariş vermeden önce birkaç yerde birkaç model mutlaka dene çünkü aynı markanın modelleri arasında bile ay ı beden yazan kasklar arasında, kafa şekline ve kask iskeletine bağlı uyum farklılıkları olabiliyor...

Kazasız belasız keyifle kullanman dileğiyle ;)

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Hoşgeldin Okan, hayırlı olsun motorun...

gerek bu forumda gerekse google'da ufak bir aramayla "ideal kask seçimi" konusunda bilgiler edinebilirsin... herkes birçok şey söyler, benim de yorumum full-face tabir edilen, orası burası açılmayan, mümkünse vizörünü değiştirebileceğin, son kullanma tarihine bakabileceğin bir kask alman... GDR diye bir marka kullanıyorum ben, çok uygundu, neredeyse motorla verdiler diye aldım. Ama kafayı koruyor neticede, paraya kıymak lazım...

Okan Yasan
    Avukat
     Daytona 350
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hepinize teşekkür ederim, bugün kask ve eldiven almaya gideceğim

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)