Arkadaslar spyder ıma yaptırmak istediğim bazı seyler var TT ve Berlin den baska bildiginiz custom yapan bi yer varmı ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor spyder
istanbul
A Rh (+)Arkadaslar spyder ıma yaptırmak istediğim bazı seyler var TT ve Berlin den baska bildiginiz custom yapan bi yer varmı ?
regal raptor spyder
istanbul
A Rh (+)eyw. baskan atarsan memnun olurum
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)antalyada çok iyi bir yer var sipariş usülü de çalışıyolar bildiğim kadarıyla... İstersen özelden yaz yollayayım ismini
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)tt harleyden aşağısını almıyor custom iiçin bildiğim kadarıyla.
regal raptor spyder
istanbul
A Rh (+)istanbulda yasiyorum buralarda bakiyorum dogal olarak anlasilan custom yapan bi yer yok sanirim tt ve berlin den baska![]()
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Tt falan yapmaz abi regal cok ozel olmasina gerek yok yaptiracagin yerin birsuru yer var.En fazla orasini burasini kestirirsin aksesuar takarsin boya kaplama falan yaparsin zaten gerek yok buyuk hayallere.O tt custom motorun fiyati kadar piyasa cikarir degmez,onlarda tenezzul etmez zaten ozen gostermezler.Harley degil bunlar.Ne yapmak istiyorsun bilmiyorum tabi ama tavsiyem aksesuarlari internetten alman takman veya taktirman birilerine.Kaplama zaten heryerdr var forumda PlastiDip diye arastir bulursun detayini boyadan daha mantikli bence fiyatida yok gibi bisey. Tt berlin falan fazla bizim motorlara dusunme hic.
Konu berkehrercan tarafından (07.April.2015 Saat 21:28 ) değiştirilmiştir.
regal raptor spyder
istanbul
A Rh (+)TT de haklı olabılırsın ama arastırmalarım ve cevremden duydugum kadarıyla berlın zaten agırlıklı olarak regal motorlara custom yapıyo ama fiyatı baya bi tuzlu cıkartıyo hakkını veriyo mu evet ama kalkıp da bi dunya para da vermem yani
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)