Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Giray Gökhan Öksüzoğlu
    Öğrenci
     YOK
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

2.el alınıcak motor için yardım !

Tekrardan herkese merhabalar.Daha önceden kendimi tanıtmış,daytona almak istediğimi belirtmiştim.Kısmet olursa haftaya pazartesi veya salı Daytona 250 bakmaya gidecem.Mümkün olursa servise götürmeyi düşünüyorum ama servise gidemezsem nelere dikkat etmem gerektiğini söylerseniz sevinirim.

leonraptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Han_zade
    Memur
     Regal Raptor Daytona DD 250 6c
     Amasya
    Beğenmiş
    33
    Beğenilmiş
    26
    Hayırlısı olur inşallah ;-) genel görüntüsüne bakın Temizliği motorun kullanılış şekli hakkında az çok bilgi verir öyle motorlar var ki nette daha beş yüz kmde yazıyor ama çamur pas egzoz kararması ne ararsan var o motoru alana kadar gider beş bin km de ama değerini korumuş sevgi kıymet görmüş temiz bir araç alırım ;-) ( öyle araç görünce içim acıyor motorun arabanın da kadersizi kadersiz oluyor / çalıştırın sesini dinleyin bloktan ayrıksı bir ses takırtı geliyor mu çok oynanmış mı çok ekleme sökme takma yapılmış mı darbe kaynak bükülme çökme var mı bir de görünce içinize sindi mi bunu hissettinizse sezgilerinize güvenin ama usta da olsa daha iyi olur;-)
    Her gün, ilk gün gibi yaşamak, sahip olduğun şeylerin kıymetini bilmek, sağlığına şükretmek... Yaşamak her şeye rağmen güzel

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    1. Motorun iskeletine bakıcaksın kaynak boya yada vuruk varmı nerden anlayacaksın elınle yoklayacaksın tum saseyı vurma yapılmıs sonradan oynanmıs yer de boya atması olur yada sonradan boyandığını dusundugun yer varsa arkana bakmadan kacıcaksın bunu da en ıyı tornacı anlar motor ustası degıl
    2. Motorun elektrık aksamına bakıcaksın nasıl ? arka fara bak eğer kablo ustunden gelıyorsa elektrık elden gecmıstır sıkıntı cıkmaz o motordan eğer camurlugun altındaysa farın kablosu orada bır 50 liralık masrafın var yaz kenara orjınalınde bu sıkıntı var onla oynanmadıysa adam cok motorla oynamamıstır demektır ıcın bıraz rahatlayabılır onla oynandıysa kablo farın ustunden selenın altından gıdıyorsa dogruca servıse
    3. Anlamadığını varsayıyorum rolantısını dınleyeceksın rıtmık mı degıl mıchopper gıbı pıt pıt pıt edıyor mu daha sonra sahıbınden ızın alıp gaza 3 4 kere abanacaksın motor durursa yada oksururse donup arkanı gıdeceksın
    gerisinde yapabileceğin pekte bir şey yok olurda test surusu yaparsan daytonalarda pek yok ama 2. viteste bir zorla vitesten bosa dusme yapıyor mu sayet motor surmeyı bılmıyorsan 3. soyledığımı ve 2. viteste zorlama olayına hıc gırme

Giray Gökhan Öksüzoğlu
    Öğrenci
     YOK
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Teşekkürler herkese cevaplardan ötürü.Motor 9000km'de.Yakından fotoğraflarını inceledim temiz görünüyor.Sahibi olan kişinin konuşması düzgün ve güven verici geldi bana.Yakında bir servis varmış oraya göstereceğim büyük ihtimal.Bu alacağım 3.chopper olacak inşallah az çok tecrübeye sahibim bu tarzda bakalım bir aksilik çıkmazsa yarın 2-3 gibi bir daytonam olacak =)

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)