sevgili LEON REPTOR Biz motor tutkunları doğa seven kişileriz, genelde . Yazıdaki kastım, büyük yerleşimlerdeki benzin pompaları değil , Kırsaldaki ve bazen benzin almak mecburiyetinde kaldığımızda uygulanacak bir yöntem. Örneğin : Motorunuzda depo ile karbratör arasında benzin filitresi var.diyelim, Depoya sulu benzin konduğunda filitre suyu tutacaktır. (Tıkaç kapasitesine kadar ) Sizde motorunuzun performansına güvenerek TOP süratte trafik içindesiniz . Motor gücüne güvenerek bir araç sollamak istediniz. Beyniniz karşıdan gelen araçla sizin aranızdaki derinliği ölçtü uygun gördü aracı sollamaya karar verdiniz. Benzin filitresinin ( Nerde,nasıl ,ne zaman, ? ) Tam tıkaç konumuna geçeceğini nerden ve kim bilebilir. oluşan bu tıkanmayı anında By-Pass yapacak ve motora o posisyonda yakıt akışını sağlayacak bir sistem en gelişmiş motorlarda bile yok. Kurgulayın şimdi olabilecekleri . Bu olay sollama başlangıç ortalarında meydana geldiğinde allah tecrubesi olmayana selamet versin. Çok kişi yeni üye olduğumda yazdığım 60 yıldır motor kullanan biri olarak deneyim ve yaşanmışlıkları KADIN ÇORABI önerimi Basit buldu . Ben hala kullanıyorum diğer becerilerim de birleştiğinde senede motorla 10.000 Km üzeri yol yaparak 79 yaşına geldim. sloğanım : Ben hayatta isem her şey benim, ve ölü varlık şikayet edemez. ! Öpüldünüz Tekeriniz düz bassın.