Evet millet bu iki motor arasında çok gidip geliyorum, gönül ister ki spyder falan alalım ama maalesef öğrenci olduğumuz için bütçe de ksııtlı oluyor. benim aklıma takılan soru şu, 125 cc lik raptorlar çift silindirli olmasına rağmen 150 cc lik olanları tek silindirli. bu yüzden hangisi daha iyidir bilemedim bana 125 cc ve çift silindir daha mantıklı geliyor. uzun yolda veya artçı ile giderken hangisi daha iyi olur, hangisinin motoru daha zor şişer ya da şişmez yardım ederseniz sevinirim. bir de 5000 tl civarlarında 2007 model bişey alırsam sorun yaşar mıyım ? şimdiden teşekkürler

YOK
Kayseri
A Rh (+)

tutup motorun ustune 80 er kılodan 2 kısı oturursan cekmez motorun ıyı performans kapasitesi 130 kilodur bana sorarsan regalın en ıyı motoru 150 lılığıdır ;) son olarak 4 lira param var 4 lirasınada motor aldım dıye bır sey yok olamaz once takımı taklavatı al bır kask 130 lira bır eldıven 100 lira gerisini saymıyorum bıle ;) 150 lilik mutlu eder satarkende rahat satarsan 125 liğe göre.şehirler arası yolda yapabilirsin 1 saat gider bir sigara içer motorun sogur bir saat daha gidersin.Son olarak ailenin rızasını almadan motor alma, bir sor bakalım onlara bu kadar param var motor alacam dıye bakarsın altına araba falan ceker , razı olmazlarsada alma motoru emın ol aldıgın motordan hayır gelmez