Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Güven S
    Öğrenci
     YOK
     Bodrum
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 3

Düşük Bütçe 2. El Tavsiye

Merhaba arkadaşlar. 2007 yılından beri başta scooter olmak üzere vitesli ufak motorlarla deneyimim oldu. Küçük bir şehirde yaşadığım ve büyük bir motora geçme niyetim olmadığı (daha doğrusu şansım -maddi açıdan-) için ehliyeti almamıştım ancak dört beş ay kadar önce ehliyetimi aldım. Kendimi bildim bileli chopper hayalim vardı ve ilk kez uzun yol yapacağım motorumun da bu tarzda olmasını istedim.

Bütçem maksimum 4000 lira ki o da beni zora sokacak bir rakam. 3000 civarı normalde tam olarak aradığım şey. Bir kaç ay öncesine kadar ilanlar vardı ama fiyatlar bir anda yükseldi. Yaza kadar da motorumu almak istiyorum. Hem şehir için hemde uzun yol kullanacağım için buna uygun bir model arayışındayım. Özellikle yazları neredeyse tam bir Türkiye turu yapacağım, hem bunu kaldıracak fazla sorun çıkarmayacak, yormayacak hemde nispeten daha az yakıt tüketimi olan bir makine bakıyorum. 1.93 boya, 88 kiloya sahibim ve yolculuklarımın yarısına yakınında artçım olacak.

O fiyat aralıklarına eski raptor veya superlight bulunabiliyor ancak. Başka modellerde var ama tasarım açısından hiçbiri hoşuma gitmiyor. Raptor veya superlight için hangisini ve hangi modeli önerirsiniz? Eh, varsa başka bir marka/model tavsiyesi de alabilirim. Yine benzer bir şekilde 2000-2500 kadarını peşin gerisini kartsız - kefilsiz taksit yapacak bir motorcu tanıdığınız var ise onu da değerlendirebilirim. Motoru özellikle. Antalya veya Bodrum içerisinde arıyorum.

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    Selam Güven,

Öncelikle umarım aradığın gibi bir motor bulursun, zira kriterleri çok daraltmışsın. Antalya ve Bodrum piyasasını buradan bilmek çok zor ama Regal Raptor'un en düşük modeli olan 150cc leri eski ve yeni olarak bu fiyatlara bulabilirsin. 2012-2014 model arası daha 4000 km bile yapmamış modeller 4000 TL civarında... 2007 lere falan ineceksen ve 20.000-25.000 km de bir motoru alırım diyorsan ancak 3000 TL civarlarında... Bunları ikinci el sitelerinden kendin de görebilirsin... ben sana iki örnek vereyim bir İstanbul'dan, bir Antalya'dan...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02403125/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...09748112/detay

bu ikincisi Antalya'da mesela ama ilandaki "ufak tefek çiziklerin" ne olduğunu görmek lazım...

Sahibinden satan hiç kimsenin kart-taksit vs yapmayacağı da aşikar...

Bir de şu dönem motor almak için pek uygun değil, zira arz-talep meselesi, insanlar olaya "sezonluk" bakıyorlar bizde...

Son olarak 150 lik kullanan biri olarak yakıt makıt ciddiye alınmayacak kadar düşük ama ortalama 150-170 kilo yük ile nasıl bir tepki verir bilemiyorum...

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Merhaba Güven Bodrum'dan aramıza hoş geldin

Belirttiğin şartlara göre sana en az RR 250 cc lik makina lazım ama bütçene göre alabileceğin makinalar yüksek km li yorgun makinalar olur iyi araştırıp temiz makina bulursan işini görür

Güven S
    Öğrenci
     YOK
     Bodrum
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 3
    Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. Bir süre giremedim şimdi görüyorum.

Rainmaker 2. ilandaki fiyat uygun gibi motorda sorunsuza benziyor. Tabi alırken bir ustaya göstereceğim ancak sizin fikirleriniz nedir? 2010 model dd150e-2 25.000 km'de alınır mı? Uzun yol yapar mı bu motor yoksa zorlar mı? Ne kadar sürede bir durup motoru soğutmam gerekir veya titreşimi kaç km'den sonra yapar? Artçı ile gider mi? Ve en önemlisi 193 boya sahibim. Sırıtır mı? Detaylı bilgi verebilecek arkadaş varsa sevinirim.
    Konu Ariakas tarafından (26.April.2015 Saat 21:44 ) değiştirilmiştir.

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    1 93 boyun varsa siritir.boyuna oranlı makina alacaksan pioneer xf200a alabilirsin o sınıfta en azından ucuz ve heybetli ve atık makina.fakat cin mali 20bin km geçmiş motor alınmaz heleki 2006 falan dikkatli olmak lazım.illaki kronik sorunları vardır dediğim motoru düşünürsen özelden anlatırım.

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    spider da alsan sırıtmaz aslında yada daytona alıp ape hanger gidon takarsın biraz masrafla on numara olur

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Alıntı Ariakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler arkadaşlar cevaplar için. Bir süre giremedim şimdi görüyorum.

Rainmaker 2. ilandaki fiyat uygun gibi motorda sorunsuza benziyor. Tabi alırken bir ustaya göstereceğim ancak sizin fikirleriniz nedir? 2010 model dd150e-2 25.000 km'de alınır mı? Uzun yol yapar mı bu motor yoksa zorlar mı? Ne kadar sürede bir durup motoru soğutmam gerekir veya titreşimi kaç km'den sonra yapar? Artçı ile gider mi? Ve en önemlisi 193 boya sahibim. Sırıtır mı? Detaylı bilgi verebilecek arkadaş varsa sevinirim.
    Boy, kilo ve artçılı sürüş için spyder iyidir. DD150E-2 hem sen hem artçı ile sırıtmaya bile yer bulamaz resmen kaybolur Hem hava soğutmalı olduğu için artçılı sürüşlerde su soğutmalı en az 250'lik bir tercih yapman daha iyi olur.

rosewood - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yusuf deniz kılıç
    memur
     kymco venox 250
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    boyun cok uzunmus :/ superlight sana olmaz.en az supershadow veya land cruiser lazım..zaelsun unda bir chopper ı var ona da bir bak..ancak ne alırsan al 4 binlik aletle Türkiye turu epey sıkıntı..tekerin düz bassın

Yunus Tabakoğlu
    Arayüz Geliştirici
     RR DD 150E-2
     İstanbul Kadıköy
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    150'lik regal 2 erkek ile bayağı zorlanıyor. ben de aşağı yukarı seninle aynı ağırlıktayım. kız arkadaşımla sıkıntı olmuyor ama artçı 70 kilodan ağırsa sıkıntı. bu arada boyum 1.88, iyi kötü kurtarıyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)