Fan motoru gayet güzel çalışıyor fakat nasıl oldu bilmiyorum ama pervane kırılmış eski bozuk bi fan motorunun sadece pervanesi bnm için yeterli yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD 250E-6C
tekirdağ
A Rh (+)Fan motoru gayet güzel çalışıyor fakat nasıl oldu bilmiyorum ama pervane kırılmış eski bozuk bi fan motorunun sadece pervanesi bnm için yeterli yardımcı olursanız sevinirim şimdiden herkese teşekkürler...
DD250e-9b (2016)
İstanbul
B Rh (+)Öncelikle geçmiş olsun kardeş. Benim tavsiyem yeni bir fan almandan yana çünkü ilerde fan bozulduğunda elinde çalışan yedek bir fan motoru olur.
DD350E-6C DAYTONA
İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
Volkan kardeşim fan motoru arttırılacak,yedeklenecek bir parça değil maalesef.Sorunun çözümünü neredeyse sen kendin vermişsin.Pervaneyi yerinden sök ve bir bilgisayar tamircisine git,o boyutta muhakkak çıkma bir bilgisayar fanı pervanesi bulacağından eminim.
Kolay gelsin.![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
DD350E-6C DAYTONA
A Rh (+)Bahadır'cığım bilgisayar fanı kullanılmayacak elbette orjinal fan motoru kadar olamaz.Orjinal fanın motoru resmen şarjlı matkap gibi kömürlü ve irice bir rotoru var.
Yazıda da belirttiğim gibi sadece bilgisayar fanının pervanesi kullanılacak.
Orjinal fanın kırık olan pervanesini söküp yerine orjinal pervane ebatlarında bilgisayar fanı pervanesi uydurmak yeterli işlevi görür.![]()
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)
DD250e-9b (2016)
İstanbul
B Rh (+)Atilla abi merhaba motorun fanı 5 parçaya kadar sökülebiliyor. Kömürleri bitmişti kömürlerini dahi değiştirmiştim. Sadece o değil fan motorunun yataklarıda bozuluyor. Titreşim ve ses yapıyor, verimli hava vermiyor sadece yavaş dönüyor. İlerde Kömür ve yatakla uğraşmaktansa fan değiştirebilir. Bence klasik çözümler alternatif çözümlerden daha etkili![]()
DD350E-6C DAYTONA
A Rh (+)Kadri merhaba.
Önerdiğin çözüm en kesin olanı bu konuda haklısın fakat 9B lerde geçerli çünkü yeni model Spyder ve Daytonalarda Panasonic marka fan kullanılmış ve epey dayanıklılar.Fan konusunda arıza şikayeti de pek yok forumumuzda, dikkat edersen.En azından bendeki 4 yıldır çalışıyor .Volkan kardeşimizin boşu boşuna 120-130 tl vermesine gerek yok şu anda.Zaten kendisi de bu parayı vermemek için bu başlığı açmış.![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)