Arkadaşlar herkeze merhaba.

Ben foruma geçen yıl sonu üye olmuşdum,o dönemlerde motor araştırmasına girdiğimden chopper modelde karar kıldığım içinde forumunuza üye oldum ancak hasbel kader,bütçemiz elvermediğinden o dönem regal alamamışdım,bunun yerine kuba superlight 200 aldım.yaklaşık 5 aydır keyifle kullanıyorum motoru,bana sıkıntı çıkarmadı ancak motorumda bir takım modifikasyonlara girişeceğim,öncelikle gidon değişimi yapacağımdan bu noktada sizlerin tecrübe yardımlarına ihtiyacım olacak.

Şöyleki,bizim motorların gidon çapı 22mm ebadında,sanıyorum regal spyder'larında öyle ama emin değilim,bu ebatlarda ise ben direkt olarka regal spyder T gidon takımını ayakları ile beraber kendi motoruma montajlamayı düşünüyorum.Şİmdi 22mm mevzusu benim motorun kumanda panelinin 22mm lik gidona uygun olması sebebi ile vede değişiklik yapamayacağımdan 22mm ebadında tutmak zorundayım.

Size örnek vermek açısından kendi motorumun gidon yapısı ve bağlantı yerlerini gösteriyorum.

Şİmdi bu kelepçe yapısını kaldırıp spyder modelinin yapısını aktarmak istiyorum,bu teknik olarak mümkünmüdür? Ben normalde hazır bir T gidon alıp ayrıca bir uzatma ile olayı çözmek istedim,yapı olarak spyder gidon yapısı,uzatmalarının yapısı ile entegre etmek istedim ancak uygun ayak bulamadım.

özellikle spyder kullanan,tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

regal ailesine katılamadık ama chopper sevdamızdan da vazgeçmedik..motorlarımız ayrı olsada tarzımız aynı kaldı

Saygılar..