Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    D-Black_TR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mahmut Demir
    Sİstem Mühendisi
     Kuba Superlight 200cc
     İStanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Exclamation Regal Spyder Kullanan Arkadaşlardan Yardım (Farklı Bİr Durum Yanlız..)

Arkadaşlar herkeze merhaba.

Ben foruma geçen yıl sonu üye olmuşdum,o dönemlerde motor araştırmasına girdiğimden chopper modelde karar kıldığım içinde forumunuza üye oldum ancak hasbel kader,bütçemiz elvermediğinden o dönem regal alamamışdım,bunun yerine kuba superlight 200 aldım.yaklaşık 5 aydır keyifle kullanıyorum motoru,bana sıkıntı çıkarmadı ancak motorumda bir takım modifikasyonlara girişeceğim,öncelikle gidon değişimi yapacağımdan bu noktada sizlerin tecrübe yardımlarına ihtiyacım olacak.

Şöyleki,bizim motorların gidon çapı 22mm ebadında,sanıyorum regal spyder'larında öyle ama emin değilim,bu ebatlarda ise ben direkt olarka regal spyder T gidon takımını ayakları ile beraber kendi motoruma montajlamayı düşünüyorum.Şİmdi 22mm mevzusu benim motorun kumanda panelinin 22mm lik gidona uygun olması sebebi ile vede değişiklik yapamayacağımdan 22mm ebadında tutmak zorundayım.

Size örnek vermek açısından kendi motorumun gidon yapısı ve bağlantı yerlerini gösteriyorum.

Şİmdi bu kelepçe yapısını kaldırıp spyder modelinin yapısını aktarmak istiyorum,bu teknik olarak mümkünmüdür? Ben normalde hazır bir T gidon alıp ayrıca bir uzatma ile olayı çözmek istedim,yapı olarak spyder gidon yapısı,uzatmalarının yapısı ile entegre etmek istedim ancak uygun ayak bulamadım.

özellikle spyder kullanan,tecrübeli arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

regal ailesine katılamadık ama chopper sevdamızdan da vazgeçmedik..motorlarımız ayrı olsada tarzımız aynı kaldı

Saygılar..

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Konu ile ilgili teknik bilgim yok ama şunu söyleyeceğim:
    Bizim aramıza katılman için illaki RR marka motor almana gerek yok.Chopper-Cruiser-Custom motorunun olması yeterli

frknulas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Furkan Ulaş
    Hudson Deri Mağaza Satış
     Regal Raptor DD 250e-6c Daytona
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu ile ilgili teknik bilgim yok ama şunu söyleyeceğim:

Bizim aramıza katılman için illaki RR marka motor almana gerek yok.Chopper-Cruiser-Custom motorunun olması yeterli

Bende turing var bahadır kurtarmaz mı :D mondialle kaynamışım sanki arada videolara bakınca :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Düz Giden Furkan - TNK

2M is my life... Music & Motorcycle

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Alıntı frknulas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende turing var bahadır kurtarmaz mı :D mondialle kaynamışım sanki arada videolara bakınca :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Bu konuyu karıştırmayalım Furkan.Daha sonra Alper abi yada Celil abi yüzyüze anlatır konuyu.Benim söylemem hoş karşılanmayabilir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)