Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı sezginbilalsag Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepinize ayrı ayrı teşekkürler Verdiğiniz yanıtlar için ayrıca ek bir sorum daha olacak başlıklarda rastlayamadım.
    Motorun devri yükseldiğinde ışıklarda kısılma meydana geliyor ve vites değiştiğinde tekrar kendine geliyor.bu olay kısa farlarda meydana gelmekte uzuna aldığımda herhangi bir sorun olmamakta. Bir keresinde durdum bu şekilde ışıklar söndü ve gaz verdiğimde tekrar yanmaya başladı servise söyledim motoru 1 saat çalıştırdığını Bahsettiğim sorunu yaşamadığını belirtti://
    Denge sorunuyla birlikte bu probleminde tekrar servise ileteceğim çözüm bulamadığı takdirde servis Değişikliğine gideceğim.
    Sezgin tekrar merhaba bahsettiğin sorun başıma geldiğinden alternatör sargısı(şarj dinamosu)kaynaklı olduğunu söyleyebilirim.Sana elveda demeye hazırlanıyor.
    Gaz verdiğinde şarj dinamosu eletrik yetiştiremiyor.Kısmen yanmış yada bir yerinde kopma vardır.Servisin motorunu 1 saat test ettiğini belirtmişsin ama gaz verdimi? devir yükselttimi? veya gerçekten test ettimi? bende motoru rölantide bütün gün çalıştırayım arızayı göremem.Servise gittiğinde sorunun alternatörde olduğunu söyle kontrol etsin.Seni sallıyor gibime geldi.Servis parçayı garantiden değiştirmesi gerekir.Kolay gelsin.
    Sağlıcakla.

Not :Alternatör fiyatı 120-125 tl civarı bilgine.
    Konu Rona tarafından (12.May.2015 Saat 22:20 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)