ilk motorumu 1 hafta özce aldım rr 150
motoru aldığımdan bir gün sonra aküsü bitti yeni bir akü aldım 12 9 oda bugün bitti heralde motor çalışmıyor başka bir sıkıntısmı vardır acaba nereye göstermeliyim motosikletimi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 150
istanbul - bakırköy (avrupa yakası)
0 Rh (+)ilk motorumu 1 hafta özce aldım rr 150
motoru aldığımdan bir gün sonra aküsü bitti yeni bir akü aldım 12 9 oda bugün bitti heralde motor çalışmıyor başka bir sıkıntısmı vardır acaba nereye göstermeliyim motosikletimi

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Erdem Tanışma başlığı demek kendin ve motor maceran hakkında bilğilendirmektir bu yazıda bence kimse seni tanıyamıyacak
(Bir konu hakkında bir başlık açman yeterli diğer başlığı ben kaldırdım)
Yeni motorun hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin
Problemine gelirsek dolu akü motor çalışmadan 10 - 15 gün dayanır sonra motoru çalıştırmaz senin makina 1 haftalık olduğuna göre akünün bekleme süresinin yetmesi gerekir çalıştırmak için marşa batığında marş motoru sürekli ve hızlı devirde dönüyormu dönüyorsa akü sağlamdır sorun farklı biryerdendir daha detaylı bilği verirsen yardımcı olmaya çalışırız
Gitti kuzucuk..
İstanbul - Göztepe (Anadolu Yakası)
0 Rh (+)Erdem herşeyden önce aküye bakmak lazım,acaba aküyü taktıktan çok sonra mı motoru teslim aldın,ya da akün mü fabrikasyon arızalı, birde aküyü sürüş esnasında şarz eden, şarj dinamosu da fabrikasyon arızalı olabilir.
Yada çok küçük bir detay,akünün kutup başlarından birisi mi gevşedi ve temassızlık yapıyor.
Önce akünün kutup başlarını bir kontrol et.Sonra da diğer dediğim ihtimalleri.
Benim fikrim şarj dinamosunun arızalı olduğu yönde.Eğer öyleyse garanti kapsamında değişir.
Ederinden fazla değer, adamı soytarı eder...(Kertenkele)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)