merhaba,
açık tip hava filtresinde herhangi bir sorun yaşıyormusunuz ? bende açık tip filtreye geçmeye düşünüyorum ama ustaların söylediklerinden korktuğum için geçemedim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Harley Davidson Sportster XL883L
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
AB Rh (+)merhaba,
açık tip hava filtresinde herhangi bir sorun yaşıyormusunuz ? bende açık tip filtreye geçmeye düşünüyorum ama ustaların söylediklerinden korktuğum için geçemedim.
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Ben de bayaaa bi süre araştırdım. Açık hava filtresini kaliteli almak şart. K&N ya da en az onun kadar kaliteli olanları tercih edin yoksa kumdu tozdu derken bi de karbüratör pisliği ile uğraşırsınız.
PlastiDipe gelince... Hareketli parçalardan 2 günde atıyo kendini. Düz yüzeylerde de çok dayanıklı değil. Fazla dikkat etmek gerekiyor. Varsa imkan, mutlaka kalıcı ve kaliteli bir boya veya kaplama tercih ediniz. PlastiDip tam bir ucuz et yahnisi aklınızda bulunsun![]()
Konu ersupalit tarafından (14.Mayıs.2015 Saat 14:53 ) değiştirilmiştir.

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Suphi çok güzel olmuş, keyifle kullanman dileğiyle...
Bu arada plakalık yan mı duruyor şekli öyle mi?
Honda Shadow Vlx 600
İstanbul - Kozyatağı (Anadolu Yakası)
B Rh (+)Hocam acik hava filtresi var bende çok özel çok kaliteli birsey de degil disi krom gorunumlu plastik olanlardan.En az 6 ay oldu takali hic sıkıntı yaşamadım tak gitsin.
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)ilker akgül ANTALYA-MERKEZ
RR Daytona 250cc Beyaz
Antalya
AB Rh (+)Açık hava filtresinin marka ve modelini maalesef bilmiyorum ama asıl önemli olan onu karburatöre bağlayan boru çapı. Hepsi uyumlu hemen hemen. Şeklini modelini beğendiğini al netten.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)