omer55 Nickli Üyeden Alıntı
Rona merhaba aynen telefonda bana bunu dedi.Şimdi ustaya bu garanti kapsamına girmez mi dedim ,,,usta : hayır girmez hocam dedi,,,,ama kullanıcı hatası yok dedim ,,hayır girmez dedi ,,,usta bana sadece silindirin gömülü olduğu motorbloğu gösterdi ve bu giriyor dedi, merkezden murat beyle konuş, yetkili serviste işinizi halledin her sorun olduğunda bizi aramayın dedi bak kitabı getirin huzurunda yemin ederim ve bana bunu dedi serviste usta radyötörü söker bize gönderir biz inceleriz eğer fabrikasyon hatası ise sizden 5-10 tl ücret alınmaz dedi....servisteki ustanın bundan haberi yok dedim murat bey , direk garantiye girmez diyip kesip atıyorlar dedim cevap veremedi. Arkadaşlar bakın profesyonel satıcı ve servis nasıl olur garantiyi işine geldiği gibi kullanmaz servisten çıkarken usta size kaşeli evrak verir bu motorda şu tarihte şunlar şunlar şunlar yapıldı şu arızazalar giderildi ahanda tasdik ediyorum der kaşeyi başar ve bende satacağım kişiye bu evrağı resmi olarak gösteririm ben dersimi aldım en kısa zamanda motorumu satıyorum regalde merkez bana bunu derse samsunda doğru düzgün servis yoksa regal marka motorla olmaz bu iş.Tüketici hakem heyetine baş vursam tüm yaz sezonu radyatörsüz bir motora bakmakla dururum ve dava en az 6 ay sürer.