Merhaba arkadaşlar. Uzun yol konusunda motolarımızın performanslarını biliyoruz.
Belki aklında soru işareti olanlar olur diye size bugünki maceramızı yazmak istedim.
Sabah Antalya'nın en ucundan Kundu Bölgesi'nden Konyaaltı bölgesine
15 -18 km lik bir şehir içi yolculuğuyla ulaştık.
2 kişi tam depo ve çantalar da dolu olmak üzere Konyaaltı'ndan da 35-40 km civarında dağ yolunu tırmandık. Yol bildiğiniz dik ve yer yer %60-70 derecelere çıkabilen oldukça zorlu bir yoldu. Yokuş nedeniyle 3-2 ve hatta 1. viteste gitmek zorunda kaldığım çok dik yokuşlarla karşılatık. Aklıma bu motor şimdi burada bozulacak diye hiç bir korku gelmedi. Çünkü 1 yıldır kullanıyorum ve akü boşalma dışında en ufak sorunla karşılaşmadım. Yol boyunca manzaranın tadını çıkartma kaynaklı çeşitli molalar verdik. Çekiş ya da boğulma gibi herhangi sorunla karşılaşmadık. Molaları çıkarırsak yokuş yukarı tımanma yaklaşık 1 saat sürmüştür. Uçurumların kenarından süzülerek 0 rakımdan 1500-2000 rakıma ulaştık. Antalya 30-35 derece iken yaylada oldukça üşüdük. Dönüş vakti geldiğinde olabildiğince düşük vitesle inerek motoru yavaşlattım. Frenlere fazla yüklenmedim. Dağ taş bayır ne varsa sürdüm.
Bu deneyimden sonra da anladım ki hakikatten sağlam ve uzun ömürlü motorlar almışız. 150 cc bu çekiş ve dayanıklılıktaysa diğer serilerin de aynı ya da daha ileri olabileceğini düşünüyorum.
Eğer aklında yayla tırmanışı fikri olan varsa hiç düşünmeden yola çıkabilir!
Regal Raptor bir kez daha güven tazeledi!![]()

Regal Raptor DD150-2F 2012 /2014 Çıkışlı
RKS Cruiser 250 V Twin - EFI
Antalya
A Rh (+)

resimler yokmu o güzelikleri bizde görseydik