Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Uğur Güler
    Öğrenci
     Regal raptor ddE 150
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

RR 150 İLE 600 km

Arkadaşlar herkese merhaba. Uzun süredir foruma giremiyordum. 10 haziranda 2 motor Eskişehirden Bodruma bir yolculuk yapmak istiyoruz biraz gezip dolaşarak 600 -650km yapıyor sanırım yol. Sizde başarabilirmiyim bu cc ile motorumu 0 aldım 5500km de şu an bu km ye kadarda bir sorun çıkarmamıştı. Cevaplar için şimdiden teşekkürler

İlker Akgül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İlker Akgül
    Hemşire
     VİRAGO 535
     Antalya
    Beğenmiş
    382
    Beğenilmiş
    144
    Yaparsin kardeşim dinlene dinlene ben ayda sehir icinde 600 yapiyorum bakimini yap motoru fazla yorma ekipmani al iyi yolculuklar

Antalya-Merkez
    ilker akgül ANTALYA-MERKEZ

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    dostum eğer forumda aratırsan rr 150 ile uzun yol yapan arkadaşlar gayet detaylı anlatmışlar ama ben sana özet geçeyim : yapılır... ancak bu bence biraz da sana bağlı... yani yolda bir şey olsa başa çıkabilecek kadar tamirattan anlıyor musun, aletin vs var mı, debriyaj teli, anahtar falan taşıyor millet yanında mesela...

gözün yiyorsa çık, yoksa motor gider niye gitmesin... motor şişer mi, ısınır mı vs gibi problemler de duymadık ama genel tavsiye "100 km git, sonra bi sigara molası ver" şeklindeydi yanlış hatırlamıyorsam, haa içmiyorsan hiç başlama tabi

eğer yolculuk gerçekleşirse izlenimlerini bizlerle de paylaşmanı ümit ederim bir 150 likçi olarak...

Crime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yusuf Efdal ALPER
    Ziraat Mühendisi / Web tasarımcı
     Ghost 350 cc
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    7
    Yapılır çok da rahat götürür fakat 150 likler de ciddi bir savrulma söz konusu 600 km çok değil alet edavata gerek bile yok ama yanından her kamyon geçtiğinde beni rüzgar tüneline alma ,120 ile yada rampa inerken salmış giden bir araç gördüğünde ya ben savruluyorum lastiklerine güvenemiyorum frene koydum mu 20 metreden assagi duramam diyemezsin yada motor max 115 yapıyor titriyorum 110 km hızla gitmem lazım diyemezsin arkadaşın 250likle yada daha yüksek cc ile 90 la rahat giderken yüküm çok motor zor çekiyor 80 le gidelim diyemezsin ,banket te yoksa o yolculuk sadece canına düşmanlık olur.lastikler değişmeden çıkma üstündeki ekipmanın tam olsun o motor tek seferde 2000 km yolda yapar şahsi görüşüm regalin en kaliteli motorudur yarim saat ısınır motor kalan yarim saat efsane gider keyif verir ama canına düşmanlık etme ha biz 80 le tıkır tıkır gideriz canımızı tehlikeye atmayız diyorsan baska
    Konu Crime tarafından (25.Mayıs.2015 Saat 15:20 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)