| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Mesut çok Güzel Olmuş Emeğine sağlık
Bencede Arka sinyaller ve app plaka dediğin gibi elden geçmesi gerek
Honda-Shadow 750
İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
A Rh (+)Güzel olmuş ama spyderda plaka çamurluk görevi görür.Onu çıkarınca üstün başın batabilir![]()
regal raptor spyder 250
istanbul
A Rh (+)Motorun şasesi gayet uzun ayrıyetten araç tek kişilik tekerin bittiği nokta ile benim sırtım arasında en az 35-40 santim boşluk var hem motorsikletler kedi gibidir suyu sevmez o yüzden yağışlı havada kullanmam ıslak bir yerden bile geçerken hemen ya yavaşlar yada yolun en kuru yerine kaçarım

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Mesut keyifle kullanman dileğiyle hayırlı olsun.
Gidon üzerine taktığın gösterge ne için?
Detay resim atabilir misin?
Yamaha Dragstar XVS 650 Classic
istanbul-Avcılar (Avrupa Yakasi)
A Rh (+)Hayırlı olsun , değişik bi görünüm katmış sinyaller ile plakayı da istediğin gibi bitirdiğinde görmek isteriz resimlerini![]()
regal raptor spyder 250
istanbul
A Rh (+)Gidon üstündeki gösterge devir saati ve içindede ayrı üç gösterge daha var biri haralet diğeri turbodaki yağ basıncını diğeride turbo göstergesi tabi bunlardan yanlızca haralet ve devir saati kısmı aktif ne yazıkki motorumda turbojarz yok saatin sol üst köşesindeki kırmızı yer ise ayarlandığında içinde ışık yanıyor devir saatinde örneğin 5000 devre ayarlıyorsunuz aracınız 5000 devre geldiğinde ordaki kırmızı ışık yanıyor buda bana daha seri bir hızlanma sağlıyabiliyor
![]()
gitti gül gibi daytonam :(
Antalya
A Rh (+)güzel olmuş. kazasız belasız keyfini sürmen dileğiyle

DD250E6C daytona 2013
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)güzel olmuş iyi günlerde kullan.
Yamaha dragstar 650 sport
İstanbul
AB Rh (+)mesut, çok güzel olmuş. Eline, koluna ve kesene bereket. kazsız sürüşler dilerim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)