Merhabalar, adım Serkan Sönmez İstanbul Avrupa yakası Avcılar'da oturuyorum. Bir elektronik firmasında Ar-Ge teknisyeni olarak çalışıyorum. 2006 yılında ucuz Çin malı motorlarının verdiği gazla motosiklet hevesine bulaşmış, 2 sene her problemi ile uğraşmış ve bıkarak bırakmış bir kullanıcıyım. 2008~2012 yılları arasında motordan uzak kaldım. 2012 yılında eşimden boşanmanın da verdiği özgürlük duygusuyla içindeki heves gün yüzüne çıkmaya başladı. Ve dayanamayarak 2014 yılında 2006 model bir Regal Raptor 250E-9 aldım. Motorum eski model olmasına rağmen ben şimdiye kadar pek üzmedi. Ama yavaş yavaş arızalar oluşmaya başlıyor. Gerçi bende biraz dikkatliyim galiba arıza başlarken fark ederek çözüm aramaya başlıyorum. Herkese bunu tavsiye ediyorum. Geç kalındığında büyük masraflar çıkarta biliyor. En son bu forumdan aldığım cesaret ve bilgiyle ön amortisörümün yağ keçelerini değiştirdim. Edindiğim bilgileri de elimden geldiğince forumda ilgili başlıkta paylaştım. Tamir işine elim biraz yatkın o yüzden sizlerden bilgi alarak ufak tefek tamir işlerimi yapmaya ve sizlerle paylaşmaya başlayacağım.

250E-9
İstanbul-Avcılar
A Rh (+)