Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Merhaba

SerkanS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serkan Sönmez
    Teknisyen
     250E-9
     İstanbul-Avcılar
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Merhaba

Merhabalar, adım Serkan Sönmez İstanbul Avrupa yakası Avcılar'da oturuyorum. Bir elektronik firmasında Ar-Ge teknisyeni olarak çalışıyorum. 2006 yılında ucuz Çin malı motorlarının verdiği gazla motosiklet hevesine bulaşmış, 2 sene her problemi ile uğraşmış ve bıkarak bırakmış bir kullanıcıyım. 2008~2012 yılları arasında motordan uzak kaldım. 2012 yılında eşimden boşanmanın da verdiği özgürlük duygusuyla içindeki heves gün yüzüne çıkmaya başladı. Ve dayanamayarak 2014 yılında 2006 model bir Regal Raptor 250E-9 aldım. Motorum eski model olmasına rağmen ben şimdiye kadar pek üzmedi. Ama yavaş yavaş arızalar oluşmaya başlıyor. Gerçi bende biraz dikkatliyim galiba arıza başlarken fark ederek çözüm aramaya başlıyorum. Herkese bunu tavsiye ediyorum. Geç kalındığında büyük masraflar çıkarta biliyor. En son bu forumdan aldığım cesaret ve bilgiyle ön amortisörümün yağ keçelerini değiştirdim. Edindiğim bilgileri de elimden geldiğince forumda ilgili başlıkta paylaştım. Tamir işine elim biraz yatkın o yüzden sizlerden bilgi alarak ufak tefek tamir işlerimi yapmaya ve sizlerle paylaşmaya başlayacağım.

Serkan Sönmez
    Teknisyen
     250E-9
     İstanbul-Avcılar
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Unutmadan söylemek istiyorum. Şimdiye kadar iş yoğunluğu nedeniyle forumlarda pek aktif değildim. Dolayısı ile kullanmayı da yeni yeni öğreniyorum. kusurum olursa affedin.

m
    ö
     r
     i
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    8
    selam serkan hoş geldin... ben de forum denen naneyi burada öğrendim, alışkanlık yapıyor aman diyeyim kazasız, belasız sürüşler...

Bahadır Özarar
    Biyomedikal Teknikeri
     Honda-Shadow 750
     İstanbul - Gaziosmanpaşa (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    1,038
    Beğenilmiş
    359
    Aramıza hoşgeldin Serkan abi.
    Motorun biraz eski ama inş. daha fazla sıkıntı çıkarmaz sana.O modellerde japon amerikan malları bile sık sık sorun çıkarabiliyor.
    Forumda ve yollarda aktif olman dileğimle

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Serkan hoşgeldin, buluşmalarada katılırsan yüz yüze tanışma fırsatımız da olur.

Alıntı SerkanS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar, adım Serkan Sönmez İstanbul Avrupa yakası Avcılar'da oturuyorum. Bir elektronik firmasında Ar-Ge teknisyeni olarak çalışıyorum. 2006 yılında ucuz Çin malı motorlarının verdiği gazla motosiklet hevesine bulaşmış, 2 sene her problemi ile uğraşmış ve bıkarak bırakmış bir kullanıcıyım. 2008~2012 yılları arasında motordan uzak kaldım. 2012 yılında eşimden boşanmanın da verdiği özgürlük duygusuyla içindeki heves gün yüzüne çıkmaya başladı. Ve dayanamayarak 2014 yılında 2006 model bir Regal Raptor 250E-9 aldım. Motorum eski model olmasına rağmen ben şimdiye kadar pek üzmedi. Ama yavaş yavaş arızalar oluşmaya başlıyor. Gerçi bende biraz dikkatliyim galiba arıza başlarken fark ederek çözüm aramaya başlıyorum. Herkese bunu tavsiye ediyorum. Geç kalındığında büyük masraflar çıkarta biliyor. En son bu forumdan aldığım cesaret ve bilgiyle ön amortisörümün yağ keçelerini değiştirdim. Edindiğim bilgileri de elimden geldiğince forumda ilgili başlıkta paylaştım. Tamir işine elim biraz yatkın o yüzden sizlerden bilgi alarak ufak tefek tamir işlerimi yapmaya ve sizlerle paylaşmaya başlayacağım.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,638
    Beğenilmiş
    7,107
    Merhaba Serkan aramıza hoş geldin
    bende senin gibi çin makinaların türkiyeye girmesiyle motor hayatıma başlamıştım çin makinalar japon gibi sağlam olmamasından dolayı eli yatkın olanlar ucundan azıcık tamirci oldu bence keyiflide oldu motorunu tanırsan bazı işlerini kendin yaparsan yola daha güvenle çıkıyorsun anladığım kadarıyla sende ucundan tamirci olmuşsun
    Toplantılarada gelip guruba katılırsan dahada keyifli yollar yaparız

Türker Baltacı
    Matbaa Planlama&Maliyet
     Harley Davidson Sportster XL883L
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    6
    Raptor Riders a hoşgeldin. Cuma günü buluşma olursa bekleriz.

Serkan Sönmez
    Teknisyen
     250E-9
     İstanbul-Avcılar
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Herkese teşekkür ederim.

Valla yavaş yavaş foruma da alışıyorum.

Evet motorum biraz eski ama en kısa zamanda değiştirmek istiyorum. Tabi bir miktar nakitle birlikte

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)